Τρία μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Badminton 2022

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν οι δύο αθλητές του “Εν Σώματι Υγιεί” που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ΑμεΑ 2022. Το πρωτάθλημα, όπως και πέρυσι, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15/05 στο Κλειστό Γυμναστήριο “Φωλέα Κλειώ” της Αλεξανδρούπολης, από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ και το γηπεδούχο σωματείου του “Κότινου”.

 

“Εν Σώματι Υγιεί”: 2 συμμετοχές αθλητών – 3 ασημένια μετάλλια

O ναουσαίος αθλητής Λούκας Γιώργος (κατ. SU5), στο ατομικό ηττήθηκε στον τελικό της κατηγορίας του από τον Καραμανλίδη Π. (Κότινος) και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

O Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης (κατ. SL3) με 1Ν-3Η κατέκτησε την 4η θέση της κατάταξης.

Στο Διπλό Ανδρών (κατ. MAX8) οι δύο αθλητές μας αγωνίστηκαν μαζί και κατάφεραν να αναδειχθούν δεύτεροι με 3Ν-1Η. Με αυτά τα μετάλλια το “Εν Σώματι Υγιεί” ΑΣ ΑμεΑ Βέροιας, έφτασε τα 21 στο Para Badminton (3-9-9) και 80 συνολικά σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ.

Οι επόμενες συμμετοχές αθλητών μας μέσα στο μήνα Μάιο θα είναι στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (26/05), Τοξοβολίας (28/05) και Boccia 31/05.

Για το πλήρες άρθρο και για φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας:
https://r4rehab.blogspot.com/2022/05/para-badminton-2022.html

Προηγούμενο άρθροΟι ελαιώνες Σακελλαρόπουλου τιμήθηκαν με 3 χρυσά βραβεία για την υψηλή υγειοπροστατευτική αξία των βιολογικών ελαιολάδων τους
Επόμενο άρθροΟ Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων στον Άγιο Αντώνιο Holloway