Το Πράσινο Κίνημα για όλα τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τη Θεσσαλονίκη – Συνεντεύξεις του εκπροσώπου τύπου του κόμματος

 Συνάντηση εκπροσώπων του κόμματος με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρο Λεκάκη  

Μία ακόμη πολύ χρήσιμη συνάντηση πραγματοποίησε το Πράσινο Κίνημα στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της περιοδείας του κόμματος στη Συμπρωτεύουσα με αφορμή την διεξαγωγή της ΔΕΘ.

Η επόμενη “στάση” για το κλιμάκιο του Πράσινου Κινήματος που αποτελείτο από τον Συμπρόεδρο του κόμματος Κώστας Καλογράνη, τον Πρόεδρο του Πράσινου Ιδρύματος Νίκο Παπαδάκη και τον Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Νίκο Καραμπάση ήταν το δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Εκεί συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Πέτρο Λεκάκη με τον όποιο συζήτησαν για όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την πόλη.

Πιο συγκεκριμένα, οι τέσσερις άνδρες αναφέρθηκαν στα θέματα που σχετίζονται με την διαχείριση των απορριμμάτων και γενικότερα τα περιβαλλοντικά ζητήματα της Θεσσαλονίκης. Από την πλευρά τους τα στελέχη του Πράσινου Κινήματος ανέπτυξαν τις πράσινες πολιτικές που υπερασπίζεται το κόμμα και ανέπτυξαν τα θέματα της πράσινης ατζέντας. Επίσης, ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις γύρω από την κατασκευή του Μετρό και για την πιθανότητα σύνδεσης με γραμμή του Τραμ, του κέντρου της πόλης με το αεροδρόμιο. Εκτενής αναφορά έγινε στα κυκλοφοριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη, ιδίως στο κέντρο, και τέθηκαν τα θέματα της βιώσιμης κινητικότητας.

Ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης δήλωσε μετά τη συνάντηση: “Ολοκληρώνοντας τον κύκλο των συναντήσεων του Πράσινου Κινήματος στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή μπορούμε να πούμε πως είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις συζητήσεις που είχαμε με αιρετούς και φορείς του νομού. Σήμερα, συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης και είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για όλα τα σοβαρά θέματα που απασχολούν την πόλη και να θέσουμε τις πράσινες πολιτικές σε πρώτο πλάνο. Το Πράσινο Κίνημα θα συνεχίσει αυτές τις συναντήσεις και το επόμενο διάστημα.”

unnamed 1 7

“Τα είπε” για το Πράσινο Κίνημα ο Νίκος Καραμπάσης

Στην εκπομπή “Τα λέμε”, του τηλεοπτικού σταθμού “Βεργίνα Τηλεόραση” και στην δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα, παραχώρησε εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη ο εκπρόσωπος τύπου του Πράσινου Κινήματος Νίκος Καραμπάσης.

Στην συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε εντός της ΔΕΘ και μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση ο κ. Καραμπάσης είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις βασικές αρχές του Πράσινου Κινήματος για όλα τα μεγάλα θέματα και να απαντήσει στα ερωτήματα που του τέθηκαν.

“Ο Πράσινος Χώρος εκφράζεται πλέον από το Πράσινο Κίνημα”

unnamed 3 2

Συνέντευξη του Νίκου Καραμπάση στο insuranceforum.gr

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου του Πράσινου Κινήματος Νίκος Καραμπάσης στο insuranceforum.gr το οποίο βρέθηκε στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ ο Συμπρόεδρος του κόμματος, Κώστας Καλογράνης .

Ο κ. Νίκος Καραμπάσης, Επικεφαλής Επικοινωνίας και Εκπρόσωπος Τύπου του Πράσινου Κινήματος, απάντησε στο insuranceforum.gr για τις επιδιώξεις του κόμματος τονίζοντας ότι “ο Πράσινος Χώρος εκφράζεται πλέον από το Πράσινο Κίνημα”, αναφέρθηκε στις καταστροφικές πυρκαγιές σε Εύβοια και Αττική, στις ανατιμήσεις στην ενέργεια και στα προϊόντα πρώτης ανάγκης και σχολίασε παράλληλα την “πράσινη” πολιτική που επικαλείται η κυβέρνηση αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη

 

Προηγούμενο άρθροΚαλαφάτης: Θέλουμε τη Θεσσαλονίκη έξυπνη πόλη, ανοικτή στη γειτονιά της
Επόμενο άρθροΣτήριξη… διαρκείας στη Βασίλισσα του Βορρά!