Το νέο single “Με προσοχή” σε στίχους και μουσική του Ορέστη Ντάντου και ερμηνεύτρια την Ευτυχία Μητρίτσα κυκλοφορεί από την FM Records

Η FM Records παρουσιάζει το νέο single

 

~Με προσοχή~

 Τραγούδι: Ευτυχία Μητρίτσα

Μουσική & Στίχοι: Ορέστης Ντάντος

Ακούτε το τραγούδι εδώ:

https://orcd.co/meprosohi

Η FM Records με το πλούσιο δισκογραφικό της ρεπερτόριο παρουσιάζει το νέο single Με προσοχή σε στίχους και μουσική του Ορέστη Ντάντου και ερμηνεύτρια την Ευτυχία Μητρίτσα.

Το τραγούδι Με προσοχή είναι το μοναδικό, ημίαιμο ζεϊμπέκικο που έχει γράψει ο Ορέστης Ντάντος πριν πολλά χρόνια και που έμενε κρυμμένο στα ψηφιακά του συρτάρια. Περίμενε εκείνη τη φωνή που θα μπορούσε να το νιώσει αληθινά. Τη φωνή της Ευτυχίας Μητρίτσα με την ευαισθησία της, την ανθεκτικότητα στη φθορά που τη διακρίνει τον αισιόδοξα πονεμένο και τον πονετικά αισιόδοξο τρόπο που τραγουδάει, ειδικά σε αυτή τη χρονική φάση που επαναπροσδιορίζεται.

Ο Ορέστης Ντάντος και η Ευτυχία Μητρίτσα μετρούν 20 χρόνια φιλίας, σαν οικογένεια πια, με μουσικές πορείες παράλληλες. Είχαν συνεργαστεί ξανά, αλλά αυτή τη φορά το τραγούδι «Με προσοχή» της το είχε φυλαγμένο σαν δώρο και τους έφερε ξανά και τους δυο στο στούντιο, παρέα με μια ομάδα γνώριμων και νεότερων συνοδοιπόρων μουσικών, που φρόντισαν με την αγάπη και την αισθητική τους το τραγούδι: ο Δημήτρης Σίντος στο κοντραμπάσο, ο Άγης Παπαπαναγιώτου στην κιθάρα και ο Νίκος Μέρμηγκας στο μπουζούκι, την ηχοληψία και την τεχνική επεξεργασία (mix & master). Ο Πάνος Ηλιόπουλος επιμελήθηκε τη φωτογράφιση του εξώφυλλου της ψηφιακής έκδοσης και τη δημιουργία του official lyric video.

Όπως αναφέρει η ερμηνεύτρια Ευτυχία Μητρίτσα: «Χαίρομαι πολύ που ξεκινάμε αυτό το βήμα μαζί με τον Ορέστη και αφιερώνω το “Mε προσοχή” σε όλους όσους βρίσκουν τη δύναμη παρά το εύθραυστο της φύση τους, να υπερασπισθούν το δικαίωμα στην ευαισθησία και να έλξουν αυτό που τους αξίζει.

Το «Με προσοχή» είναι ένα τραγούδι για αυτούς που αναγνωρίζουν κι αγκαλιάζουν την ευάλωτη πλευρά τους, χαϊδεύουν τα σημάδια που τους άφησε ο χρόνος, αλλά με αμείωτο κουράγιο, συνεχίζουν τη διαδρομή.

Το νέο τραγούδι Με προσοχή κυκλοφορεί από την FM Records και το ακούτε εδώ:

https://orcd.co/meprosohi

https://www.youtube.com/watch?v=umiE6D6LCD4

Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην ΕΧΠΟΤΡΟΦ
Επόμενο άρθροΈκθεση του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου με τίτλο «Greek Cultural & Gastronomic Week»