Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ, στο πλαίσιο της περαιτέρω εξάπλωσής του, διοργανώνει ανοικτές εκδηλώσεις στους 4 νομούς της Περιφέρειας της Ηπείρου.

Ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ κ. Δημήτριος Νατσιός (Δάσκαλος-Θεολόγος-Συγγραφέας), καθώς και στελέχη της «Ομαιχμίας» της ΝΙΚΗΣ, μεταξύ των οποίων οι:

 

Γεώργιος Καλλιντέρης | Δρ. Φυσικής, Εκπαιδευτικός, Αντιδήμαρχος Κονίτσης.

Σπήλιος Τυροπάνης | Χημικός, Επιχειρηματίας Ιδιωτικής Εκπαίδευσης.

Αλεξία Τάντση | Διοίκηση Πολιτιστικών Μονάδων, Δασκάλα ξένων γλωσσών, Γραμματέας του Δ.Σ του Περιφερειακού Τμήματος Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

 θα μιλήσουν διαδοχικά:

Το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 14:00 (2:00μ.μ.) στην Ηγουμενίτσα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Angelica» (1ος όροφος, πάνω από το Εστιατόριο), στην οδό Αγίων Αποστόλων 63, απέναντι από το νέο λιμάνι.

Το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19:00 (7:00μ.μ.) στην Πρέβεζα, στην καφετέρια «Prevere Café», στην οδό Βασιλείου Μπάλκου και Ελευθερίου Βενιζέλου, στο λιμάνι.

Την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 στην Άρτα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Βυζαντινό», στην περιοχή Φιλοθέη (Παλαιά Ε.Ο. Άρτας – Ιωαννίνων).

Την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19:00 (7:00μ.μ.) στα Ιωάννινα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «The Lake Hotel», στην οδό Αχέρωντος 4.

Η «ΝΙΚΗ», με έδρα την Θεσσαλονίκη, ιδρύθηκε επίσημα το 2019. Διαθέτει γραφεία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, καθώς και παρουσία με οργανωμένες Κοινότητες σε πολλές δεκάδες πόλεις ανά την Ελλάδα. Με κεντρικό σύνθημα:

«Καμμία ψήφος στα κόμματα που κατέστρεψαν την Πατρίδα,

καμμία ψήφος χαμένη»

η ΝΙΚΗ ενώνει και εκφράζει τη μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων που μέχρι σήμερα απέχουν από την κάλπη, απεχθανόμενοι την διαφθορά και τον εμπαιγμό της κομματοκρατίας.

Ριζικές διαφοροποιήσεις ξεχωρίζουν τη ΝΙΚΗ από οποιαδήποτε άλλη πολιτική κίνηση:

Α)Δεν γίνονται δεκτοί πρώην βουλευτές ή κυβερνητικοί.

Β)Ούτε «δεξιά», ούτε «αριστερά»–ενωτικά μπροστά, με οδοδείκτη τις αξίες του Γένους μας.

Γ)Το πρώτο μη αρχηγοκεντρικό πολιτικό κίνημα που  διαθέτει Συλλογική Ηγεσία με ενιαίο φρόνημα, χωρίς αλαζονεία, αρνούμενο οποιαδήποτε αλλοίωση της πορείας.

Δ)Αντικειμενικός Σκοπός της ΝΙΚΗΣ είναι η κατάργηση της κομματοκρατίας: ελαχιστοποίηση του αριθμού βουλευτών, κατάργηση των κρατικών χρηματοδοτήσεων στα κόμματα, λογοδοσία όλων όσοι έχουν βλάψει τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού, εκλογή των άξιων μακριά από πελατειακές σχέσεις και κομματικές κλίκες, διαχωρισμό των εξουσιών που σήμερα ελέγχονται από διεφθαρμένους κομματικούς μηχανισμούς.

Προηγούμενο άρθροΔήμος Νάουσας: Μήνυση κατά αγνώστων για τη θανάτωση αδέσποτων
Επόμενο άρθροΕργασίες ασφαλτόστρωσης μήκους 4.500 μέτρων πραγματοποιούνται στο Δήμο Αλεξάνδρειας, με χρηματοδότηση από το αναπτυξιακό πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”