Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας Στεφάνου Δριστά

Αγαπητές συμπολίτισσες & αγαπητοί συμπολίτες,

Τα Χριστούγεννα, η μεγάλη αυτή γιορτή της Χριστιανοσύνης μας, πέρα από τον συμβολικό τους χαρακτήρα περικλείουν μέσα τους δυνατά μηνύματα για την κοινωνία μας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αυτές τις μέρες πρωταγωνιστούν οι λέξεις «αγάπη», «ελπίδα», «αλληλεγγύη». Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τις θυμόμαστε μόνο κατά τη διάρκεια των Άγιων αυτών ημερών, αλλά είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να αναλογιστούμε τι συμβαίνει γύρω μας, να νοιαστούμε για τον συνάνθρωπό μας, να χαρίσουμε αγάπη με όποιον τρόπο μπορούμε.

Και αυτές τις γιορτές ο Δήμος μας θα προσπαθήσει να βρεθεί δίπλα σε όλους τους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματική ανάγκη, όπως βρίσκεται άλλωστε και καθόλη τη διάρκεια του χρόνου με όσα μέσα διαθέτει. Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια ειρηνική, ελπιδοφόρα και δημιουργική χρονιά.

Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μας, το πνεύμα των Χριστουγέννων να σηματοδοτήσει για όλους πνευματική ανάταση, δημιουργική πορεία, ατομική και οικογενειακή ευημερία και ενδυνάμωση.

Στέφανος Δριστάς
Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας προς το προσωπικό των Αστυνομικών Μονάδων της Περιοχής για την πολύτιμη Χριστουγεννιάτικη προσφορά τους
Επόμενο άρθροΥΠΑΑΤ | 250 εκατ. ευρώ σε 380.000 δικαιούχους της εξισωτικής 2021