Το 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας στους 4ους Αγώνες Φιλίας

Το 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας  για 4η συνεχόμενη  φορά συμμετείχε  στους   Αγώνες Φιλίας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μαθητών ΑμεΑ και τυπικής εκπαίδευσης  που διοργάνωσε στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας στο Μακροχώρι Ημαθίας το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ   ν. Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ» την Τετάρτη 17 Απριλίου  2024.

 Μαθητές της Β΄ Γυμνασίου του σχολείου μας  υιοθετώντας το σύνθημα των Αγώνων «Αθλητισμός για όλους, Αθλητισμός χωρίς εμπόδια» αγωνίστηκαν  μαζί με αθλητές ΑμεΑ καθώς και με μαθητές άλλων σχολείων και  αθλητικών σωματείων  σε μια ιδιαίτερα σημαντική διοργάνωση, που έγινε πλέον θεσμός, προάγοντας το σεβασμό στη διαφορετικότητα, την ενσυναίσθηση και την αγάπη.

Συγχαίρουμε  την  πρόεδρο του συλλόγου «Αιγές Βεργίνα»  κ. Καραγιάννη Έφη για την άριστη διοργάνωση των Αγώνων Φιλίας  και την ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία, τους εκπαιδευτικούς του  σχολείου μας   κ. Τριανταφυλλίδου Κυριακή, κ. Χατζηαθανασιάδου Αναστασία και κ. Κόλκα Παναγιώτη  για την υλοποίηση Προγράμματος Αγωγής Υγείας με θέμα «Πρωταθλητές έτσι και αλλιώς» και τους μαθητές μας που με τη συμμετοχή τους επέδειξαν ευαισθητοποίηση και αγωνιστικότητα.

1οΓυμνΑλεξΑγωνdb V 1οΓυμνΑλεξΑγων

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα Νίκου Ανδρουλάκη, Προέδρου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την Κυριακή 21 Απριλίου 2024
Επόμενο άρθροΦΑΣ Νάουσα – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 3-0. Κυπελλούχος Ημαθίας η Νάουσα. – Βίντεο – φωτό