Την τελευταία δόση της καλλιεργητικής περιόδου 2015 κατέβαλε στους τευτλοκαλλιεργητές η ΕΒΖ

Την τελευταία δόση, της καλλιεργητικής περιόδου 2015, κατέβαλε στους τευτλοκαλλιεργητές η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ), ενώ δεσμεύεται ότι στη διάρκεια των εορτών θα διαθέσει μέρος των χρημάτων από τη φετινή παραγωγή τεύτλων που παρέδωσαν στη βιομηχανία.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΒΖ ΑΕ, η διοίκηση ανταποκρίθηκε με συνέπεια στα όσα είχε συμφωνήσει στην τελευταία συνάντηση και είχε δεσμευτεί  με τους τευτλοπαραγωγούς, χθες εξόφλησε την  τελευταία δόση  της  καλλιεργητικής  περιόδου  2015. “Παραμένει δέσμευση ότι μέχρι τέλος του 2016 θα καταβάλει μέρος των χρημάτων της  φετινής καλλιεργητικής περιόδου 2016”, υπογραμμίζει η διοίκηση της ΕΒΖ και καταλήγοντας δεσμεύεται ότι “με βασικό στόχο την διατήρηση της  τευτλοκαλλιέργειας, την στήριξη των παραγωγών και την βιωσιμότητα της Εταιρείας διαβεβαιώνει ότι η εξόφληση της φετινής παραγωγής των τευτλοκαλλιεργητών θα γίνει έως το τέλος  Ιανουαρίου 2017”.

Προηγούμενο άρθρο΄΄ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ΄΄ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Επόμενο άρθροΟι παράνομες εισαγωγές μη πιστοποιημένων αγροχημικών εξακολουθούν να αποτελούν πρόβλημα, σύμφωνα με μελέτη της IBHS