Την Δευτέρα 25 Μαΐου η ανάδειξη με κλήρωση του φετινού Κυπελλούχου Ημαθίας

Την Δευτέρα 25 Μαΐου θα αναδειχθεί με κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας ο κυπελλούχος Ημαθίας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2019-20.

Στην κλήρωση όπως είναι γνωστό θα συμμετέχουν οι δύο φιναλίστ της φετινής διοργάνωσης  Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων και Αγροτικός Αστέρας Πλατέος . Και οι δύο ομάδες με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα δηλώσουν παρών στη διαδικασία,  καθώς παρά την αιχμηρή ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων  για τον τρόπο ανάδειξης  του φετινού Κυπελλούχου λόγω Covid-19 , όλα δείχνουν ότι οι εκπρόσωποι του θα βρεθούν δίπλα δίπλα με τους εκπροσώπους του Αγροτικού Αστέρα, διεκδικώντας τις πιθανότητες που τους αναλογούν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει φθάσει κάποιο επίσημο έγγραφο στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας που να δηλώνει ότι κάποιος από τους δύο θα φανεί ασυνεπής στο προκαθορισμένο ραντεβού της Δευτέρας και όλοι αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την πρωτόγνωρη αυτή διαδικασία της ανάδειξης με κλήρωση του φετινού κυπελλούχου Ημαθίας.  Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 19.00, ενώ εάν κάποια από τις δύο ομάδες ηθελημένα απουσιάσει  από την διεξαγωγή της κλήρωσης δεν προβλέπονται κυρώσεις σύμφωνα με τα όσα μας πληροφόρησαν κύκλοι της ΕΠΣ Ημαθίας.