Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας Πρωτάθλημα Ημαθίας Τελικοί

Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας – Συγχαρητήριο μήνυμα

 

Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο ζήσαμε στους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας στις 13 & 14 Μαΐου, καθώς τα τμήματα U-14 και U-16 της Ακαδημίας μας εκπροσώπησαν την πόλη μας και τον Δήμο μας στους τελικούς του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας.

Θέλουμε να συγχαρούμε τους αθλητές μας για την προσπάθεια τους, το πάθος τους και την αγωνιστικότητα τους. Οι στιγμές που μας χάρισαν ήταν μοναδικές!

Η U-16 δεν κατάφερε την 1η θέση, αλλά η συμμετοχή της στον τελικό αποδεικνύει το μεγαλείο της επιτυχημένης πορείας της.

Η U-14 στέφθηκε νικήτρια, κατακτώντας το Πρωτάθλημα και κάνοντας μας περήφανους.

Θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στις νικήτριες ομάδες, αλλά και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα καθώς και στους αθλητές τους για το ήθος που επέδειξαν.

Ιδιαίτερη αναφορά θέλουμε να κάνουμε στη συγκινητική προσέλευση φιλάθλων, παιδιών της Ακαδημίας μας και των γονιών τους που βρέθηκαν στο γήπεδο για να στηρίξουν τις ομάδες μας, δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα και αποδεικνύοντας ότι οι Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας είμαστε μια ομάδα μια οικογένεια.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Προηγούμενο άρθροΉμουν εδώ για τον Πολιτισμό στην Ημαθία
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή του ALPHA «Super Katerina» και στην Κατερίνα Καινούργιου