Θύελλα Σταυρού: Επανεκκίνηση για το ιστορικό σωματείο

Ανακοίνωση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο.Α. Θύελλα Σταυρού

Η επιστροφή είναι γεγονός!

Μετά από απουσία ενός έτους από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ημαθίας, το ιστορικό σωματείο του Α.Ο.Α. ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ επανενεργοποιείται και επαναδιοργανώνεται, με στόχο να κινηθεί πάνω σε δύο άξονες. Αφενός μεν στην επανασύσταση του ανδρικού τμήματος ποδοσφαίρου προς το σκοπό συμμετοχής του στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας, αφετέρου δε στην οργάνωση τμημάτων υποδομών, με αντικείμενο την ενασχόληση με το άθλημα του ποδοσφαίρου των νέων παιδιών και αγοριών της τοπικής Κοινότητας Σταυρού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του πρώην Δήμου Αντιγονιδών.

Μετά από τις νόμιμες αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, την περασμένη Κυριακή 5 Ιουνίου, το απόγευμα της Τετάρτης 8 Ιουνίου συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου το οποίο αποτελείται από τους:

Ιωάννη Μουρατίδη, Πρόεδρο.
Γεώργιο Μουρατίδη, Αντιπρόεδρο.
Κωνσταντίνο Τασιάνα, Γενικό Γραμματέα.
Αλεξάνδρα Μουρατίδου, Ταμία.
Γεώργιο Παπά, Γενικό Αρχηγό Τμημάτων.
Ιωάννη Πάσχο, ΄Εφορο ποδοσφαίρου.
Γεώργιο ΄Ιντα, Μέλος.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο επιθυμεί πρωτίστως να εκφράσει τις ευχαριστίες του στο σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ και ιδιαίτερα στον Τεχνικό Διευθυντή αυτού κ. Κωνσταντίνο Πουλασουχίδη, για την εκ μέρους τους οργάνωση τμημάτων υποδομών την περασμένη σεζόν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Ο.Α. ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ και για την παραχώρηση του σχετικού έμψυχου δυναμικού, αλλά και του αντίστοιχου αθλητικού υλικού στο σωματείο μας, συμβάλλοντας αποφασιστικά στο νέο μας αυτό ξεκίνημα.

Τα υπόλοιπα προσεχώς…

Για τον Α.Ο.Α. ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός
Ιωάννης Μουρατίδης Γραμματέας
Κωνσταντίνος Τασιάνας

Προηγούμενο άρθροΔημήτρης Μιχαηλίδης: Υπογεγραμμένα από την φύση, Signed by nature
Επόμενο άρθροΑισιόδοξη παρακαταθήκη για το μέλλον η μεγάλη άνοδος της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών στις εκλογές για ΔΟΕ-ΑΔΕΔΥ-Δ.Σ. στον ΣΕΠΕ Ημαθίας