Θεσσαλονίκη: Στο Αυτόφωρο 53χρονος κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκου

Για κατάχρηση ανηλίκου με θύμα μία 13χρονη κατηγορείται 53χρονος, ο οποίος συνελήφθη κατόπιν μήνυσης που υπέβαλε εναντίον του ο πατέρας της παθούσας.

 

Σύμφωνα με τη δικογραφία, φέρεται να προέβη σε χειρονομίες σε βάρος της 13χρονης και της εξιστόρησε γεγονότα ερωτικού περιεχομένου, με αναφορές – μεταξύ άλλων –   σε ακατάλληλες για ανήλικους ταινίες.

Όλα αυτά, σύμφωνα με την καταγγελία, έγιναν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο σπίτι του 53χρονου (σε περιοχή του δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης), όπου φιλοξενείτο η ανήλικη, καθώς είναι φίλη με την κόρη της συζύγου του κατηγορούμενου. Μάλιστα, όπως καταγγέλθηκε, η πράξη τελέστηκε στο υπνοδωμάτιο,  όπου εκτός από την 13χρονη βρισκόταν (και κοιμόταν) η φίλη της.

Η ανήλικη φέρεται την ίδια μέρα να εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της τα όσα συνέβησαν και ακολούθησε η καταγγελία.

Σε βάρος του 53χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία. Ζήτησε και πήρε αναβολή, με το Δικαστήριο να διατηρεί την κράτησή του. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία και κάνει λόγο για παρεξήγηση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΤουρκία: Οι νεαροί πολίτες που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά σταθμίζουν κάτι άγνωστο γι’ αυτούς: την χώρα χωρίς τον Ερντογάν
Επόμενο άρθροΑυτοκίνητο: Οι οδηγοί έως 30 ετών είναι αυτοί που εμπλέκονται με μεγαλύτερη συχνότητα σε ατυχήματα