Θεσσαλονίκη: Πάνω από 900 παραβάσεις βεβαίωσαν τροχονόμοι το τελευταίο 24ωρο, με την υπερβολική ταχύτητα, πρώτη στη λίστα

Στη βεβαίωση 932 παραβάσεων -με την υπερβολική ταχύτητα να είναι η πρώτη στη σχετική λίστα-, σε σύνολο άνω των 1.700 οχημάτων που ελέγχθηκαν σε Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο, προχώρησαν οι αρμόδιοι τροχονόμοι, στη διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποίησαν, όπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, θέτοντας ως στόχο την πρόληψη επικίνδυνων παραβάσεων και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στο οδικό δίκτυο, τόσο στους οδηγούς όσο και στους πεζούς, πραγματοποιεί συστηματικά στοχευμένους τροχονομικούς ελέγχους.
Στο πλαίσιο αυτό, το 24ωρο, στο κέντρο πόλης, αλλά και σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί υπηρεσιών της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους σε περισσότερα από 1.700 οχήματα και βεβαίωσαν συνολικά 823 παραβάσεις. Πρώτη στη σειρά κατάταξης των παραβάσεων εντοπίζεται η υπερβολική ταχύτητα και ακολουθούν οι οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, η έλλειψη άδειας οδήγησης, παραβάσεις φορτηγών οχημάτων και παράνομη στάθμευση.
Στο μεταξύ, με τη συνδρομή της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Κιλκίς ελέγχθηκαν οχήματα και βεβαιώθηκαν 109 ακόμη παραβάσεις στάθμευσης.
Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης επισημαίνεται ότι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση παρόμοιες αστυνομικές δράσεις.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: 40χρονη μπήκε σε νοσοκομείο της πόλης και έκλεβε κινητά τηλέφωνα από ασθενείς. Σε επτά οι αυτόφωρες συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα 14 Αυγούστου – Σημαντικά γεγονότα