Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπής καλωδίων που είχε ως συνέπεια διακοπή ηλεκροδότησης στο Λαγκαδά

Εξιχνιάστηκαν διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής καλωδίων και ηλεκτρικής αντλίας στην περιοχή του Λαγκαδά ενώ ως δράστης συνελήφθη 57χρονος.

Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 57χρονος την περασμένη εβδομάδα, μαζί με συνεργό του εισήλθαν σε δύο αντλιοστάσια περιοχών του δήμου Λαγκαδά και αφαίρεσαν καλώδια και ηλεκτρική αντλία, ενώ προκάλεσαν φθορές σε μετρητή ρεύματος, σε πάνελ και λαμαρίνες. Σημειώνεται ότι από τις κλοπές των παραπάνω καλωδίων προκλήθηκαν διακοπές ηλεκτροδότησης .

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στην περιοχή του Δενδροποτάμου,βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, περιμετρικά και εσωτερικά της περίφραξης της οικίας του 57χρονου, πληθώρα καμένων πλαστικών περιβλημάτων καλωδίων και 18,5 κιλά κομμένων χάλκινων καλωδίων, ενώ σταθμευμένο όχημα της συμβίας του, διαπιστώθηκε να φέρει πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος ιδιοκτησίας του ίδιου.Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΒόλος: Η παραδοσιακή φασολάδα του Πηλίου
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη Κυρ. Μητσοτάκη στο BBC: Η κατάσταση με τα Γλυπτά του Παρθενώνα είναι σαν να κόβεις τη Μόνα Λίζα στη μέση