Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας “Μελίνα Μερκούρη” για την θερινή περίοδο 2022 και επόμενη προγραμματισμένη προβολή με την παιδική ταινία “Encanto” την Πέμπτη 14 Ιουλίου

Συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών Α’ προβολής στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας “Μελίνα Μερκούρη” για την θερινή περίοδο 2022. Επόμενη προγραμματισμένη προβολή με την παιδική ταινία “Encanto” την Πέμπτη 14 Ιουλίου. Η ταινία είναι μεταγλωτισμένη στα ελληνικά.

 

Μια ευτυχισμένη, ασυνήθιστη οικογένεια, η οικογένεια των Μάντριγκαλ ζει, κρυμμένη στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι, σε μια πόλη γεμάτη ζωή, σε ένα φανταστικό μέρος που λέγεται Ενκάντο. Η μαγεία αυτή του Ενκάντο έχει ως αποτέλεσμα, όλα τα παιδιά στην οικογένεια να είναι ευλογημένα καθένα και με ένα μοναδικό μαγικό δώρο. Όλα εκτός από ένα, την Μίραμπελ. Μια μέρα, όμως, η Μίραμπελ ανακαλύπτει πως η μαγεία της οικογένειάς της βρίσκεται σε κίνδυνο και αποφασίζει πως εκείνη, η μόνη Μάντριγκαλ που δεν έχει κάποιο μαγικό χάρισμα, μπορεί να είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας.

Τις φωνές τους δανείζουν οι ηθοποιοί: ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΨΥΧΡΑΜΗΣ, ΘΑΝΟΣ ΛΕΚΚΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΡΔΟΥΛΗ, ΝΙΝΑ ΜΑΖΑΝΗ, κ.ά.

Διάρκεια προβολών: 14 – 17 Ιουλίου (εκτός Σαββάτου 16/7), ώρα έναρξης: 21:15. Γενική είσοδος: 5€.

Με τιμή, Γραφείο Πολιτισμού & Τουρισμού Δήμου Η.Π. Νάουσας

Best regards, Municipality of Ηeroic Town of Naoussa / Department of Culture & Tourism

Προηγούμενο άρθροΤελετή λήξης και απονομή βραβείων του 8ου διεθνούς φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Αλεξάνδρειας
Επόμενο άρθροΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Προϊόν φαντασίας η δήλωση Κούγια