Το θεραπευτικό κέντρο ιππασίας “Ιπποστήριξη” διοργανώνει και φέτος Χριστουγεννιάτικο Bazaar με πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα.

Για ακόμη μία χρονιά η «Ιπποστήριξη» σας προσκαλεί στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώνει την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, από τις 11:00πμ έως τις 17:00μμ, στο πρότυπο κέντρο θεραπευτικής ιππασίας στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, η «Ιπποστήριξη» έχει ετοιμάσει για όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους μία υπέροχη  χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με πολλές εκπλήξεις.

Από αυτή την εορταστική ατμόσφαιρα, δε θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι ίπποι-θεραπευτές του κέντρου. Τα 5 άλογα της «Ιπποστήριξης» έχουν φορέσει ήδη τα γιορτινά τους πέταλα, περιμένοντας με χαρά να υποδεχθούν τους επισκέπτες για να τους χαρίσουν αξέχαστες στιγμές.

Μέσα σε αυτό το μαγικό χριστουγεννιάτικο κλίμα, το οποίο η «Ιπποστήριξη» επιμελήθηκε με πολύ αγάπη, οι επισκέπτες θα απολαύσουν εδέσματα και νόστιμες λιχουδιές αλλά και βόλτες με τα άλογα του κέντρου θεραπευτικής ιππασίας.  Επίσης, στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν για τις εορταστικές τους αγορές μοναδικά δώρα για να χαρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα, όπως γούρια-πέταλα των αλόγων, ατζέντες «Ιπποστήριξης» 2024,  χειροποίητα στολίδια, χειροποίητα κοσμήματα, παιχνίδια, βιβλία κα. Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή θα υπάρξει λαχειοφόρος αγορά με μοναδικά πλούσια δώρα.

Να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις τροφές και τις ανάγκες των αλόγων θεραπευτών της «Ιπποστήριξης».

Η «Ιπποστήριξη» πρεσβεύει με το έργο της το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων, αυτό της αγάπης και της έμπρακτης στήριξης σε συνανθρώπους μας που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Η θεραπευτική ιππασία ενδείκνυται σε περιπτώσεις αυτισμού, διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας, συνδρόμου Άσπεργκερ, νοητικής καθυστέρησης, συνδρόμου Ντάουν, εγκεφαλικής παράλυσης, σκλήρυνσης κατά πλάκας, κατάθλιψης, αγχωτικών διαταραχών, μυϊκής δυστροφίας, δισχιδούς ράχης, απουσίας ή παραμόρφωσης άκρων, τύφλωσης και κώφωσης.

Πληροφορίες

Ιπποστήριξη – Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2023

Ημέρα: Κυριακή 3 Δεκεμβρίου

Ώρα: 11:00-17:00

Διεύθυνση: Πρότυπο κέντρο θεραπευτικής ιππασίας «Ιπποστήριξη» – Επαρχιακή οδός Λαγκαδά-Κολχικού (Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης)

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948727166

Email: info@ippostirixi.com

Προηγούμενο άρθροΠροβολή ταινίας «Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ»
Επόμενο άρθροΤο Κοινωνικό Μήνυμα του Κέντρου Καθοδήγησης Καρκινοπαθών, Κάπα3 για Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση του πληθυσμού για τον Καρκίνο έγινε Viral!