Τέλος εποχής για την οικογένεια Παπαδόπουλου στο Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων

Το τέλος της διαδρομής στα διοικητικά του Μέγα φαίνεται ότι έφτασε για την οικογένεια Παπαδόπουλου.  Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ομάδος Τάκης Παπαδόπουλος σε συνεννόηση με τα άλλα μέλη του Δ.Σ αποφάσισε να μην ασχοληθεί άλλο με τη  διοίκηση της αγαπημένης του ομάδος και κατά πάσα πιθανότητα να τερματίσει την ενασχόληση του  με την στρογγυλή θεά.

ΒΑσ Παπαδόπουλος

 

Η οικογένεια επανήλθε στα διοικητικά του Μέγα το 2016 με πρώτο πρόεδρο το Σάββα Παπαδόπουλο η οποία και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε  στο πρωτάθλημα της Γ’  Εθνικής κατηγορίας,  αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία και υποβιβάστηκε στην Α1 ΕΠΣ Ημαθίας. Τη σεζόν 2018-19 κατέκτησε ξανά τον τίτλο του πρωταθλητή της Α’ ΕΠΣΗ και την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά και για τρεις συνεχόμενες περιόδους αγωνίστηκε με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τη σεζόν 2021-22 υποβιβάστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα με μία ακατανόητη απόφαση της ΕΠΟ,  ενώ τη φετινή σεζόν ο Μέγας Αλέξανδρος  αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ και έχασε στις λεπτομέρειες  το πρωτάθλημα,  παρότι παρέμεινε αήττητος καθόλη τη διάρκεια του .

Τάκης Παπαδόπουλος

 Εμείς από τη μεριά του emvolos.gr που όλα τα χρόνια βρισκόμαστε κοντά στην ομάδα καλύπτοντας τόσο τα εντός όσο και εκτός έδρας παιχνίδια να ευχηθούμε να αλλάξει την απόφαση του ο πρόεδρος της ομάδος Τάκης Παπαδόπουλος και να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο που τόσο τον έχει ανάγκη. Εις το επανιδείν πρόεδρε…

Προηγούμενο άρθροΕΕ: Συμφωνία για τους δυο βασικούς πυλώνες της μεταρρύθμισης για το άσυλο και τη μετανάστευση
Επόμενο άρθροΕΛ.ΑΣ.: Ανακοίνωση για τον εορτασμό της Ημέρας προς τιμή των Απόστρατων της Ελληνικής Αστυνομίας