Τάσος Μπαρτζώκας: Τελικές Υπογραφές για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας με Παιδοψυχιατρική Υπηρεσία στο Γ.Ν Βέροιας, μέχρι τα Χριστούγεννα!

Το Δεκέμβριο οι τελικές υπογραφές για τη σύσταση του Κέντρου Ψυχικής Υγείας με Παιδοψυχιατρική Υπηρεσία στο Γ.Ν Βέροιας! Αυτή ήταν η διαβεβαίωση της Υφυπουργού, κ. Ζωής Ράπτη, στον Τάσο Μπαρτζώκα κατά τη συνάντησή τους

Η τελική έγκριση είναι μόνο θέμα χρόνου, καθώς έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που εμπλέκουν το Γ.Ν Βέροιας, την 3η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας. Κατόπιν της έγκρισης, θα εκδοθεί το σχετικό ΦΕΚ, διαδικασία που ξεκλειδώνει όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την στελέχωσή του με προσωπικό, προκειμένου οι πολίτες να μπορούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών του.

Ο Βουλευτής εξέφρασε στην Υφυπουργό κ. Ράπτη, την ικανοποίησή του και τις θερμές του ευχαριστίες, που μια πρωτοβουλία του, εξαιρετικά ωφέλιμη για το νομό Ημαθίας και για τους συμπολίτες του, μετουσιώνεται σε πράξη.

Παραμένοντας πάντα σε στενή επαφή με το Διοικητή του Γ.Ν Βέροιας, κ. Η. Πλιόγκα και με το Διοικητή της 3ης ΥΠΕ, Κ. Π. Μπογιατζίδη, αλλά και συνολικά με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, ο Τάσος Μπαρτζώκας αναμένει την έγκαιρη ολοκλήρωση των διαδικασιών, μένοντας πιστός στο όραμά του για μια καλύτερη Ημαθία.

Προηγούμενο άρθροΈως και την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου η υποβολή αιτήσεων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας
Επόμενο άρθρο«Κατάθεση Αναφοράς του Βουλευτή Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Άγγελου Τόλκα στη Βουλή για τα αιτήματα των εργαζομένων στα Ευρωπαϊκά Νηματουργεία Βαρβαρέσος ΑΕ»