Τάσος Μπαρτζώκας: Τα Λύκεια Μελίκης και Ριζωμάτων στερούνται καθηγητών Χημείας

Φθάνουμε στο Δεκέμβριο μήνα και τα Λύκεια Μελίκης και Ριζωμάτων στερούνται καθηγητών Χημείας, ενός μαθήματος, το οποίο εξετάζεται μάλιστα πανελλαδικά.

Έχοντας περάσει από τη θέση αυτών των παιδιών, που σήμερα δίνουν τον προσωπικό τους αγώνα, μαζί με τις οικογένειές τους, μόνο ντροπή και θλίψη μπορώ να αισθανθώ για μια πολιτεία που δεν μεριμνά ούτε για τα στοιχειώδη και μάλιστα σε ζητήματα ευαίσθητα που αφορούν στη νεολαία μας και την εκπαίδευση.

Χωρίς περιστροφές, χωρίς διάθεση αντιπολιτευτικής εκμετάλλευσης, χωρίς πολλά λόγια και αναζήτηση ευθυνών, καλώ με τη μικρή δύναμη που διαθέτει η φωνή μου, τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές του Νομού να ενημερώσουν άμεσα το ¨μεταρρυθμιστή¨ Υπουργό Παιδείας για  το σοβαρότατο αυτό ζήτημα και να απαιτήσουν τη λύση και λήξη του προβλήματος αύριο κιόλας!

                                  Τάσος Μπαρτζώκας

                               Δικηγόρος – Πολιτευτής ΝΔ

Προηγούμενο άρθροΓεώργιος Ουρσουζίδης: Οφειλόμενη απάντηση των γονέων της Κ. Μακεδονίας, της Βέροιας και των εκπαιδευτικών της ΕΛΜΕ ΗΜΑΘΙΑΣ
Επόμενο άρθροΟΗΕ: Ο κόσμος απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τους στόχους που έχει θέσει για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής