Τάσος Μπαρτζώκας: Με τιμά η εμπιστοσύνη της Κοινοβουλευτικής μου Ομάδας για τη συμμετοχή μου στην Εξεταστική Επιτροπή!

Μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής «για τη διερεύνηση της επιχείρησης πολιτικής χειραγώγησης της κοινής γνώμης, ευτελισμό των θεσμών και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος», ορίστηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας, σύμφωνα με απόφαση του Προέδρου της Βουλής.

Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη φορά, κατά το σύντομο διάστημα της κοινοβουλευτικής του θητείας, που ο Βουλευτής προτείνεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ για να συμμετάσχει σε επιτροπές της Βουλής, με ανακριτικές αρμοδιότητες. Είχε προηγηθεί η συμμετοχή του στην Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου και στην Προανακριτική για τις τηλεοπτικές άδειες, υπό την εποπτεία του πρώην Υπουργού, κ. Ν. Παππά.

Σύμφωνα με δήλωση του Τάσου Μπαρτζώκα, περί της συμμετοχής του στην Εξεταστική «θα ασκήσει τα καθήκοντα του όπως ορίζει ο Κανονισμός και το Σύνταγμα, με ήθος και σοβαρότητα, όπως πορεύεται πάντα.»

Η Εξεταστική Επιτροπή αναμένεται να ολοκληρώσει τις εργασίες της στο σύντομο διάστημα των δύο επόμενων μηνών, με την έκδοση του σχετικού πορίσματος.

Προηγούμενο άρθροΚοινοβουλευτική Ερώτηση του Άγγελου Τόλκα για τον κατεστραμμένο δρόμο Λουτρό – Βρυσάκι
Επόμενο άρθροΑποστολή αγώνα ΠΑΟΚ Β – ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ