Τάσος Μπαρτζώκας: Έρχεται η ώρα της πραγματικής Ελπίδας

Πριν λίγες μέρες μπήκαμε επισήμως στην προεκλογική περίοδο των Ευρωεκλογών και των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, ωστόσο ζούμε και μια ιδιότυπη και παρατεταμένη προεκλογική περίοδο βουλευτικών εκλογών, αφού η Κυβέρνηση ζει με ενέσεις, ελπίζοντας να φτάσει ως το τέλος της καταστροφικής τετραετίας της.

Όλο αυτό το διάστημα, από το 2015 που οι συμπολίτες μου στην Ημαθία με τίμησαν μαζικά, προσπάθησα με σύνεση να καταδείξω τα κακώς κείμενα της κυβέρνησης, τόσο σε γενικό επίπεδο, όσο και ειδικότερα για την Ημαθία, τιμώντας την εμπιστοσύνη του κόσμου που θέλει τους πολιτικούς ενεργούς πριν και μετά τις εκλογές.

Πλέον, ήρθε η ώρα – παράλληλα με την κριτική για την εναπομείνασα περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ – να μιλήσουμε για αυτά που έρχονται, για αυτά που εμείς θα φέρουμε, για την επιστροφή της αξιοπρέπειας, το σεβασμό των πολιτών, για την επαναφορά της ειλικρίνειας και την απομάκρυνση του ιδεοληπτικού, διχαστικού και γεμάτου αυταπάτες, ψέματα και επικοινωνιακά τερτίπια πολιτικού λόγου.

Με τη ΝΔ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη δική μας συνδρομή, από κάθε γωνιά της Ελλάδας και από κάθε μετερίζι, θα μπορέσουμε και πάλι να σταθούμε μπροστά στους πολίτες με καθαρή συνείδηση, να τους κοιτάξουμε στα μάτια και αυτά να είναι γεμάτα αισιοδοξία και όχι πλημμυρισμένα με δάκρια από απόγνωσή ή… δακρυγόνα.

Γι’ αυτή την Ελλάδα και γι’ αυτή την Ημαθία, της αξιοπρέπειας και του ελπιδοφόρου μέλλοντος, όλοι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε, για να «ανθίσει» και πάλι ο τόπος μας, όπως του αξίζει.

Στο πλαίσιο αυτό, η παρουσία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη την ερχόμενη Κυριακή 31 Μαρτίου στην Ημαθία και η ομιλία του στη Βέροια έχει ιδιαίτερη σημασία. Θα είμαστε εκεί όχι μόνο για να τον ακούσουμε, αλλά και να μας ακούσει. Να ακούσει τις αγωνίες μας, τους φόβους μας, αλλά και το όραμά μας για τον τόπο μας. Εσείς, εγώ, όλοι μαζί, μπορούμε αυτό το όραμα να το μεταλαμπαδεύσουμε με ηχηρή φωνή προς τα κέντρα εξουσίας. Η φωνή μας πρέπει και πάλι να ακουστεί και – να είστε βέβαιοι – θα ακουστεί!

Ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή 31 Μαρτίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο ΣΤΑΡ, στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τάσος Μπαρτζώκας

Πολιτευτής Ημαθίας ΝΔ – Δικηγόρος