ΤΑΣΟΣ ΓΙΑΓΚΟΓΛΟΥ: Για την επόμενη μέρα του Επιμελητηρίου Ημαθίας και την τοπική οικονομία – Συνέντευξη τύπου στην Αλεξάνδρεια

Παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού “Ημαθία Επιμελείν” στην Αλεξάνδρεια θα γίνει σε συνέντευξη τύπου του υποψηφίου Προέδρου του Επιμελητηρίου Τάσου Γιάγκογλου την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου συνεχίζει καθημερινά τις επαφές του με επιχειρηματίες σε όλη την Ημαθία, καταγράφοντας τον σφυγμό της επιχειρηματικότητας ενόψει των νέων προγραμμάτων, για την υλοποίηση των οποίων το Επιμελητήριο Ημαθίας έχει εξασφαλίσει με νοικοκυρεμένη δουλειά ένα πολύ σοβαρό αποθεματικό. Σε κάθε ευκαιρία ο κ. Γιάγκογλου τονίζει ότι ο ίδιος και ο συνδυασμός του κάνουν έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα για την αναμέτρηση της 3ης Δεκεμβρίου, με έκδηλη την πίστη στις δυνάμεις τους και στις δυνατότητες του Επιμελητηρίου για την επόμενη μέρα της τοπικής οικονομίας.

“Το ψηφοδέλτιό μας συνδυάζει την εμπειρία καταξιωμένων επιχειρηματιών της Ημαθίας και τη δυναμική των νέων ανθρώπων της. Προσωπικά δεν έκρυψα ποτέ το μεράκι μου, την αγάπη, τον έρωτά μου για το Επιμελητήριο και τις δυνατότητές του. Το βιώνω πέντε χρόνια τώρα και δεν το διαπραγματεύμαι πια. Αυτό το πράγμα προσπαθώ να περάσω στα νέα παιδιά, στα νιάτα που θα το αναλάβουν μετά από εμάς. Να νοιάζονται για το Επιμελητήριο και τους συναδέλφους τους” τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Γιάγκογλου.

Προηγούμενο άρθροΔεντρολίβανο, το φυτό της Παναγίας, Rose of Mary
Επόμενο άρθροΑγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Μαγνησιακός – Γυναικείες ομάδες