Τα βλέμματα σε Παλαιοχώρι, Νάουσα, Ροδοχώρι. Ανάλυση της 3ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας

Με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α’  Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας .

Γράφει ο Στέλιος Νίκας

Οι σημαντικότερες αναμετρήσεις της ημέρας είναι αυτές που θα πραγματοποιηθούν στο ΔΑΚ Νάουσας όπου ο τοπικός ΦΑΣ υποδέχεται τον Φίλιππο Μελίκης, που θα προσπαθήσει  να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους παίρνοντας βαθμό ή βαθμούς από την συγκεκριμένη αναμέτρηση , ενώ στο Ροδοχώρι η τοπική ομάδα υποδέχεται την έκπληξη των δύο πρώτων αγωνιστικών που ακούει στο όνομα Αχιλλέας Νάουσας.

Άλλη σημαντική αναμέτρηση είναι αυτή που θα διεξαχθεί στο Παλαιοχώρι, όπου ο μαχητικός Άρης υποδέχεται τον γειτονικό Αγροτικό Αστέρα Πλατέος. Ένα παιχνίδι με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, καθώς τα πάντα φαίνεται ότι θα κριθούν στην δύναμη, ενώ μεγάλος απών από αυτή την μάχη  θα είναι ο CEO της ομάδος του Πλατέος Πόλυς Καζαντζίδης που την ίδια ώρα νυμφεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του Φαίδρα Παπανικολούδη με τις ευχές μας να τους συνοδεύουν.

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας επιχειρεί επικίνδυνη έξοδο στην Χαρίεσσα για να κοντραριστεί με την σκληροτράχηλη ΑΕ, ενώ ο νεοφώτιστος Αστέρας Τριποτάμου υποδέχεται στην έδρα τον ΓΑΣ Κοπανού,  που θα προσπαθήσει να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Ντέρμπι νεοφώτιστων στο Σταυρό με την Θύελλα  να υποδέχεται τον γειτονικό ΠΑΟΚ Κουλούρας  που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή κούρσα. Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας με καινούργιο προπονητή στον πάγκο τον Βασίλη Αργυρίου  θέλει να επανέλθει στις νίκες  επικρατώντας του Ολυμπιακού Νάουσας.

Τέλος το πρόγραμμα της ημέρας συμπληρώνει η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ραχιάς μεταξύ της ΑΕ Ποντίων και του Μακροχωρίου

Οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής της Α’ Ερασιτεχνικής που θα διεξαχθούν το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν στις 16.30

 Το πρόγραμμα των αγώνων

ΑΕ Χαρίεσσας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Θύελλα Σταυρού – ΠΑΟΚ Κουλούρας

ΦΑΣ Νάουσα – Φίλιππος Μελίκης

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Ολυμπιακός Νάουσας

Αστέρας Τριποτάμου – ΓΑΣ Κοπανός

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Αχιλλέας Νάουσας

ΑΕΠ Βέροιας – Μακροχώρι

Άρης Παλαιοχωρίου – Αγροτικός Αστέρας Πλατέος

 

Βαθμολογία