ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας

Τμήματα Υποδομής

Στη Νάουσα με την Ακαδημία Αργυρίου αγωνίστηκαν οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας, που έπαιξαν με μεγάλη χαρά και μάζεψαν για ακόμη μια φορά σπουδαίες εικόνες και εμπειρίες.

Ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι δίπλα στο γήπεδο που αγωνίζονταν μικρά παιδιά, κάποιος ράντιζε με φάρμακο σε χωράφι.

ΚΥΡΙΑΚΗ  27/11 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ:

Τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας αγωνίζονται σε τουρνουά στον Κοπανό.

Αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Τετάρτη.

Παιδικό Τμήμα

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ:7-0

Σύνθεση Ακαδημίας: ΚΑΛΑϊΤΖΙΔΗΣ Δ., ΚΑΛΑϊΤΖΙΔΗΣ Κ., ΑΜΠΡΙΚΙΔΗΣ, ΣΟΥΛΗΣ, ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΡΟΓΛΟΥ, ΤΣΑΡΤΙΛΙΔΗΣ, ΣΑΡΚΑ, ΣΕΡΕΜΕΤΑΣ Κ., ΣΕΡΕΜΕΤΑΣ Β., ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ ΑΛ.

Αγωνίσθηκαν και οι: ΤΖΙΩΡΟΣ Θ., ΤΡΑΙΚΟ, ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ.

Επόμενη αγωνιστική: Το ΣΑΒΒΑΤΟ 26-11 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στο γήπεδο Γεωργιανών με την παιδική ομάδα της Α.Ε.Π..

Ώρα έναρξης αγώνα: 11.00’ π.μ.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ – Α.Ε.Π.: 1-5

Εικόνα παιχνιδιού: Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλαν οι παίκτες της Ακαδημίας, απέναντι σε μια ομάδα με καλά ποδοσφαιρικά στοιχεία, που επικράτησε εκμεταλλευόμενη τα λάθη της γηπεδούχου. Θετικό στοιχείο του αγώνα το γκολ του Συμπεθέρη και το δοκάρι στο 78’ του Σαντικίδη.

Σκόρερ Ακαδημίας: 35΄Συμπεθέρης

Σύνθεση Ακαδημίας: ΣΟΥΡΟΒΙΚΗΣ, Φίτσιος, (8’ λ.τρ. Σαντικίδης),   Συμπεθέρης ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ευαγγ. Παπουλίδης Κ., Μπαντής,   ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Ν.,   Πρωτογέρης,  Καϊλόγλου (65’  Ντινόπουλος), Παπουλίδης Αλ.

Επόμενη αγωνιστική: Την επόμενη Κυριακή 27/11 η ομάδα της Ακαδημίας αγωνίζεται στο γήπεδο Παναγιωπούλας με τη Δόξα Νάουσας.

Ώρα έναρξης αγώνα: 15.00’ μ.μ.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να διαφημιστούν στα ετήσια ημερολόγια του Συλλόγου να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συλλόγου κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 18.00’- 21.00’ μ.μ. στο τηλέφωνο 23310 74040

             Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία

Προηγούμενο άρθροΣαν σήμερα 23 Νοεμβρίου 2016 – Σημαντικά γεγονότα
Επόμενο άρθροΡεκόρ 10ετίας σημείωσαν οι εξαγωγές των νωπών φρούτων και λαχανικών, κατά την εξαγωγική περίοδο 2015-2016