Τ. Μπαρτζώκας: Με το Πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» η Πολιτεία στέκεται δίπλα σε όλες τις γυναίκες!

Στην εκδήλωση της ΔΕΕΠ Ημαθίας και της ΔΗΜ.ΤΟ Αλεξάνδρειας για την ενημέρωση και την προώθηση στου Προγράμματος δωρεάν διαγνωστικού ελέγχου για όλες τις γυναίκες, «Φώφη Γεννηματά» παραβρέθηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας.

Χαιρετίζοντας τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, η οποία επιβεβαιώνει στην πράξη το κεντρικό σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας «Δίπλα στον Πολίτη» δήλωσε:

«Για πρώτη φορά η Πολιτεία αναλαμβάνει ένα διαφορετικό ρόλο. Είναι αυτή που προσεγγίζει τον πολίτη και όχι το αντίστροφο. Είναι αυτή που έρχεται δίπλα σε όλες τις γυναίκες, χωρίς να κάνει καμία εξαίρεση σε ασφαλισμένες και μη, ενθαρρύνοντας τες να κάνουν τον προληπτικό διαγνωστικό έλεγχο.

Δεν είναι ο διαγνωστικός έλεγχος, η μαστογραφία, ένα τυπικό εργαλείο ανίχνευσης. Είναι μηχανισμός που βάζει την υγεία μπροστά, χωρίς εξαιρέσεις. Και γι’ αυτούς τους λόγους, για αυτή την  πρωτοβουλία που φέρει την σφραγίδα της Νέας Δημοκρατίας, αισθανόμαστε περήφανοι.

Περήφανοι που το κράτος γίνεται επιτέλους σύμμαχος του πολίτη. Αισθανόμαστε και ελπίδα, που πολλαπλασιάζεται όσο πολλαπλασιάζονται τα συμβεβλημένα κέντρα στα οποία θα γίνεται η εξέταση.

Μια ελπίδα που θα πυκνώνει όσο θα πυκνώνουν και τα απεσταλμένα μηνύματα στις γυναίκες που εξετάζονται. Και μια ελπίδα που θα γιγαντώνεται, όσο σώζουμε ζωές. Χαίρομαι λοιπόν διπλά, που το στοίχημά μας, να βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες, κερδίζεται ταυτόχρονα με το στοίχημα της ζωής!»

Προηγούμενο άρθρο1ο ΓΕ.Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Διαδικασίες εγγραφής στην Α΄ τάξη – ανανεώσεις εγγραφών – μετεγγραφές στα ΕΠΑ.Λ.
Επόμενο άρθροΔ. Αλεξάνδρειας: Ευχαριστήριο για τη συμμετοχή των Δημοτών στην Εθελοντική Αιμοδοσία της Πέμπτης, 23 Ιουνίου 2022