Σύσταση ad hoc Ομάδας Εργασίας για τον Κίνδυνο της Ξηρασίας στον Αγροτικό Τομέα

ΣΥΣΤΑΣΗ ad hoc ΟΜΑΔΑΣ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΞΗΡΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

 

Με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργου Τσακίρη συστήνεται στο ΥΠΑΑΤ ad hoc ομάδα εργασίας, με σκοπό την εξέταση του κινδύνου ξηρασίας στον αγροτικό τομέα της χώρας μας κατά την τρέχουσα περίοδο.

Μεταξύ των προτεραιοτήτων της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης είναι η πρόληψη και διαχείριση πιθανών κινδύνων στο πλαίσιο αρμοδιοτήτων κάθε Υπουργείου.

Οι δυσμενείς μετεωρολογικές συνθήκες που επεκράτησαν κατά το προηγούμενο και το τρέχον υδρολογικό έτος έχουν πλήξει αρκετές χώρες ιδίως της νότιας Ευρώπης, αποτελούν   σημαντικό κίνδυνο με πιθανές  επιπτώσεις και  στην γεωργική παραγωγή της χώρας μας.

Προηγούμενο άρθροΑπάντηση Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας, Γεώργιου Βασιλείου, στην επιστολή διαμαρτυρίας της παράταξης “Κοινός Τόπος” αναφορικά με το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας
Επόμενο άρθροΔήλωση Δημάρχου Νάουσας αναφορικά με το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας: Η αποφυγή εντάσεων αλλά και ο ίδιος ο σεβασμός προς το Δημοτικό Συμβούλιο και τις διαδικασίες του, από όλες τις παρατάξεις, αποτελούν αναγκαία συνθήκη της ίδιας της λειτουργίας του δήμου μας