ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας- Κοπή Πίτας

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ  Ημαθίας έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα. Στην εκδήλωση και σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, έδωσαν το παρόν δεκάδες μέλη και φίλοι του, μετέχοντας και με τον τρόπο αυτό στη νέα του πορεία που αναμένεται να επισφραγιστεί στο συνέδριο του στα τέλη Φεβρουαρίου.

Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης ο χαιρετισμός του προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Σωκράτη Φάμελλου. Χαιρετισμός που επικεντρώθηκε στα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν όλοι οι εργαζόμενοι Έλληνες και τα νοικοκυριά και στην πρόταση της αντιμετώπισης τους από το ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Πρόταση που έχει ως βασικό της στόχο μια κοινωνία, όπου «ο κάθε άνθρωπος θα έχει τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες δυνατότητες».

Σημειώνεται ότι πριν την άφιξη του προέδρου στην συνεστίαση, αυτός επισκέφθηκε το αγροτικό μπλόκο στο Νησέλι και συζήτησε με τους αγρότες τα προβλήματα που τους απασχολούν.

 Η εκδήλωση έκλεισε με τραγούδια και χορούς, επιβεβαιώνοντας τη φιλική και συντροφική σχέση που συνδέει τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ημαθίας.

Προηγούμενο άρθροΑυγενάκης: Η ΝΔ ως καθαρά λαϊκή παράταξη με μεγάλο έρεισμα στους αγρότες πρότεινε άμεσα λύσεις για τα αιτήματά τους
Επόμενο άρθροΚεντρική ομιλία Α. Τζιτζικώστα στη Γενική Συνέλευση για την εκλογή των μελών του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝΠΕ