ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ημαθίας: “Το νομοσχέδιο Χατζηδάκη πρέπει να αποσυρθεί”

Ηχηρή ήταν και σήμερα η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ημαθίας, στην πρόσκληση που απεύθυναν η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για απεργιακές κινητοποιήσεις, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΟΛΕΘΡΟ που επιφυλάσσει , για τους εργαζομένους η κατάθεση και η διαφαινόμενη ψήφιση του αναχρονιστικού νομοσχεδίου της Κυβέρνησης.

Ένα νομοσχέδιο βγαλμένο από τα πιο ακραία νεοφιλελεύθερα  μυαλά, που θα οδηγήσει, μαθηματικά σε αύξηση της ανεργίας, μείωση μισθών, τρομοκράτηση εργαζομένων, κατάργηση απεργιών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ δηλώνει ότι θα είναι κοντά σε κάθε εργαζομένη και κάθε εργαζόμενο, αυτοαπασχολούμενο, τον μικρό και μικρομεσαίο ελεύθερο επαγγελματία, κοντά στους αγώνες  και στις αγωνίες του, κοντά στους νέους ανθρώπους και θα διεκδικήσει  για όλη την κοινωνία το δικαίωμα της εργασιακής ασφάλειας, το δικαίωμα σε αξιοπρεπή ζωή καταργώντας την επόμενη μέρα τον εργασιακό εφιάλτη που φέρνει το νομοσχέδιο Μητσοτάκη-Χατζηδάκη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ΗΜΑΘΙΑΣ

Προηγούμενο άρθροΚΙΝ.ΑΛ: “Ο πανικός της Κυβέρνησης αποδεικνύει περίτρανα την επιτυχία των σημερινών απεργιακών εκδηλώσεων”
Επόμενο άρθροΦρόσω Καρασαρλίδου: “Να ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση τα σχέδιά της σχετικά με τα δυο Νοσοκομεία Ημαθίας”.