ΣΥΡΙΖΑ: Ημερίδα “Οι 6 Εθνικές Προιτεραιότητες”

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας, ευχαριστεί όλες και όλους τους εκπροσώπους φορέων, σωματείων, συλλόγων, αλλά και τους πολίτες που παραβρέθηκαν στην Ημερίδα που διοργάνωσε την Τετάρτη 07/12/2022 στο ξενοδοχείο “ΑΙΓΕΣ”, με θέμα “Οι 6 Εθνικές Προιτεραιότητες” και είχε καλεσμένους και κεντρικούς ομιλητές τον Χρήστο Σπίρτζη, βουλευτή Αν. Αττικής και Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και τον Γιώργο Βασιλειάδη Αναπληρωτή Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Η μαζική προσέλευση και η ενεργή συμμετοχή, κατέδειξε για άλλη μια φορά, την αγωνία των εργαζομένων όλων των κλάδων, από την Υγεία, την Παιδεία, τον Αγροτικό τομέα, την Κτηνοτροφία, την Επιχειρηματικότητα, τους ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά και τους συνταξιούχους, που μαζί με τη νεολαία και τους εκπροσώπους κοινωνικών συλλογικοτήτων, άκουσαν, αλλά και κατέθεσαν προβληματισμούς και προτάσεις για ένα καλύτερο μέλλον, για ένα μέλλον με Δικαιοσύνη στην Κοινωνία, στην Οικονομία, στο Κράτος.

Οι ομιλητές ανέλυσαν τις έξι Εθνικές Προτεραιότητες, που είχε καταθέσει κι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας στην ΔΕΘ και αφορούν την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, το χτύπημα της ακρίβειας, την ενίσχυση του εισοδήματος, την παραγωγική ανασυγκρότηση και την χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της βιομηχανίας και των αγροτών, όπως και το ισχυρό Δημοκρατικό κράτος με ισότητα και δικαιοσύνη, την στήριξη του κοινωνικού κράτους και ειδικότερα την Δημόσια Υγεία και Παιδεία, την νεολαία, την οικογένεια.

Ακολούθησε διάλογος των ομιλητών με τους εκπροσώπους των φορέων. Ένας διάλογος που εξειδίκευσε τις θέσεις στις ανάγκες του τόπου μας κι έδωσε ελπίδα, αλλά και προτάσεις για να φύγουμε από τον μαρασμό που έχει επιφέρει η τραγική κυβέρνηση της Ν.Δ και του Μητσοτάκη. Μια κυβέρνηση που αναζητεί την συνενοχή, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που προτρέπει και καλλιεργεί την συμμετοχή.

Δυναμικά, δημοκρατικά και με αποφασιστικότητα, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μαζί με όλο τον προοδευτικό κόσμο, παλεύουμε για το σήμερα και χαράζουμε τον δρόμο για την αυριανή μέρα, αυτή που θα φέρει στη χώρα μας την Δικαιοσύνη, την Αλληλεγγύη, την Δημοκρατία, την Ανάπτυξη.

Γραφείο Τύπου

της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ημαθίας

Προηγούμενο άρθροΝέο δ.σ του ΦΑΣ Νάουσα, με πρόεδρο τον Κώστα Κεράνο
Επόμενο άρθροΝίκος Ανδρουλάκης: Μόνο τους εργαλείο ο συμψηφισμός και ο συναγωνισμός ποιος είναι χειρότερος στην υπονόμευση των θεσμών