Συνέντευξη τύπου Φιλίππου Μελίκης. Παρουσία νέου Δ.Σ και προπονητή

Μια χρονιά μεγάλων προσδοκιών ξεκίνησε σήμερα για την ποδοσφαιρική ομάδα του Φίλιππου  Μελίκης με την πρώτη συνέντευξη τύπου, όπου έγινε  η παρουσίαση της νέας διοίκησης και του προπονητή Νίκου Παπανώτα.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών Βασίλης  Ντάμτσιος πήρε πρώτος το λόγο και  παρουσίασε τα νέα μέλη της διοίκησης του Φιλίππου, ενώ  δεν έκρυψε την μεγάλη του χαρά για την έλευση του Ανδρέα Καλαϊτζίδη ο οποίος αναμένεται να αλλάξει τον ρου της ιστορίας της αγαπημένης ομάδος των κατοίκων της Μελίκης.  Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις  ακαδημίες του Φιλίππου οι οποίες θα αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της νέας προσπάθειας που θα γίνει στο ιστορικό  σωματείο και θα αποτελούν  τροφοδότη της πρώτης ομάδος με νέους ποδοσφαιριστές.

Ο νέος διοικητικός ηγέτης της ομάδος Ανδρέας Καλαϊτζίδης ανέλυσε τους βασικούς άξονες που θα κινηθεί φέτος η ομάδα με πρώτο και βασικό να επιστρέψει η ομάδα στην φυσική της έδρα κάτι το οποίο επετεύχθη με πολύ κόπο, ενώ σειρά θα πάρουν  τα βελτιωτικά έργα και  η σπορά του νέου χλοοτάπητα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η προσπάθεια νομιμοποίησης του γηπέδου ώστε να καταστεί στο απώτερο μέλλον δυνατή η κατασκευή εξέδρας. Μεγάλη σημασία θα δοθεί στις ακαδημίες, ενώ η ομάδα είναι από τις πρώτες που είναι ενταγμένη στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ο οποίος είναι γνωστός ως νόμος Αυγενάκη. Μέλος πλέον του Φιλίππου Μελίκης αποτελεί και το τμήμα Ακροβατικής  τα κορίτσια του οποίου στο τέλος του μηνός θα  αγωνιστούν στο πανευρωπαϊκό που θα διεξαχθεί στο Πέζαρο.

Ο νέος προπονητής της ομάδας Νίκος Παπανώτας αναφέρθηκε στο πλάνο τριετίας που έχει χαραχθεί και στους στόχους της ομάδος που είναι να παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο, να είναι ανταγωνιστική και να υπάρχει οικογενειακό κλίμα στην ομάδα ούτως ώστε να δοθεί η δυνατότητα και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές να αναδείξουν τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.

Η φετινή χρονιά είναι δύσκολη λόγω Covid-19 εύχομαι σε όλους να είναι υγιείς,  ενώ κλείνοντας την αρχική του τοποθέτηση απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους της Μελίκης να σταθούν κοντά στην ομάδα.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε  ο Γενικός αρχηγός της ομάδος Κώστας Γερουλίδης ο οποίος τόνισε ότι η έλευση Καλαϊτζίδη θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και μαζί με τον Νίκο Παπανώτα θα χαρίσουν μεγάλες στιγμές στους φιλάθλους της περιοχής.

Τελευταίος το λόγο πήρε  ο Βασίλης Ντάμτσιος ο οποίος ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την ανταπόκριση που έδειξαν στα εισιτήρια διαρκείας και τους κάλεσε να σταθούν κοντά στην ομάδα,  ενώ σύντομη τοποθέτηση έκανε και η προπονήτρια της Ακροβατικής γυμναστικής Μαμουτοπούλου Ελένη.

Δείτε αναλυτικά τα όσα ειπωθήκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΚατατέθηκε στη Βουλή από τον Σπήλιο Λιβανό η ρύθμιση για τις πληρωμές του παγετού «Άνοιξη 2021»- Ξεκινούν οι προκαταβολές
Επόμενο άρθροΤηλεφωνική επικοινωνία Κυριάκου Μητσοτάκη – Νίκου Αναστασιάδη