Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Συνελήφθη ένα άτομο στις Σέρρες για κλοπή καλωδίωσης από χώρο αποθήκευσης αγροτικών...

Συνελήφθη ένα άτομο στις Σέρρες για κλοπή καλωδίωσης από χώρο αποθήκευσης αγροτικών προϊόντων, συνολικής αξίας 35.000 ευρώ

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμα ένας συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. Τον περασμένο Μάιο αφαίρεσαν καλωδίωση από επιχείρηση σε περιοχή των Σερρών, αξίας πάνω από 90.000 ευρώ. Βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Συνελήφθη χθες (2 Ιουλίου 2026) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σερρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς Αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμη ένας ημεδαπός συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι άνδρες, δρώντας μαζί με συνεργούς τους και χρησιμοποιώντας όχημα με τρέιλερ του συλληφθέντα, χθες (2 Ιουλίου 2026) τα ξημερώματα αφαίρεσαν καλωδίωση από χώρο αποθήκευσης αγροτικών προϊόντων, συνολικής αξίας 35.000 ευρώ.

Φώτο 2 ΥΔΕΕ Σερρών

Επίσης προέκυψε ότι στις 25 Μαΐου 2026 αφαίρεσαν καλωδίωση από επιχείρηση σε περιοχή των Σερρών, αξίας πάνω από 90.000 ευρώ. Σε έρευνα που έγινε σε οικία που χρησιμοποιούσαν βρέθηκε και κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, μαζί με το τρέιλερ έμφορτο με καλωδίωση βάρους 800 κιλών, η οποία και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Επιπλέον βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν 2 κυνηγετικά όπλα, 4 φορητοί ασύρματοι και διαρρηκτικά εργαλεία (πένσα, μεταλλικός κόφτης, 2 ηλεκτρικοί τροχοί κ.α.). Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών τους, όσο και για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Προηγούμενο άρθροΝ. Ανδρουλάκης: «Στις επόμενες εκλογές με την πολιτική αλλαγή, θα ελέγξουμε πού πήγε και το τελευταίο ευρώ και ποιοι πονηροί κέρδισαν εις βάρος της κοινωνίας»
Επόμενο άρθροΠρόσληψη ενός Ψυχολόγου για τη στελέχωση του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Νάουσας