Συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας για τον σχεδιασμό και τις δράσεις της χειμερινής περιόδου 2022-2023. (Πρόληψη-Αντιμετώπιση πλημμυρών-χιονοπτώσεων και παγετού).

Συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας για τον σχεδιασμό και τις δράσεις της  χειμερινής περιόδου 2022-2023. (Πρόληψη-Αντιμετώπιση πλημμυρών-χιονοπτώσεων και παγετού).

 

Στα πλαίσια του Σχεδιασμού και των  Δράσεων που αφορούν την χειμερινή  περίοδο 2022-2023, πρόκειται να πραγματοποιηθεί δια ζώσης (τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού), Συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας στις 14 Νοεμβρίου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και συσκέψεων του Δήμου Βέροιας (Κεντρικό Κτίριο Δημαρχείου/1ος ‘Οροφος) επί της Μητροπόλεως 46 στη Βέροια, με τη συμμετοχή  όλων των εμπλεκόμενων φορέων, όπου θα συζητηθούν θέματα σχετικά με την πρόληψη-αντιμετώπιση πλημμυρών -χιονοπτώσεων και παγετού.

Προηγούμενο άρθροΠροσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Ημαθίας.
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας «Εστία Μουσών»