Συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών Α’ προβολής στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας “Μελίνα Μερκούρη” για την θερινή περίοδο 2022. Επόμενη προγραμματισμένη προβολή σήμερα Δευτέρα 25 Ιουλίου με την ταινία “Τhor: Love and Thunder”

H νέα ταινία των Marvel Studios «Thor: Love and Thunder» βρίσκει τον Θεό του Κεραυνού  σε ένα πρωτόγνωρο ταξίδι αναζήτησης της εσωτερικής του γαλήνης. Η απόσυρση του Θορ, όμως, διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο γνωστό ως Γκορ, ο Θεός Σφαγέας, που θέλει να αφανίσει τους θεούς. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Θορ ζητά τη βοήθεια της Valkyrie, του και της πρώην του, Τζέιν Φόστερ, η οποία, προς έκπληξη του Θορ, χειρίζεται ανεξήγητα εξίσου καλά με το Θορ το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir. Μαζί ξεκινάνε για μια κοσμική περιπέτεια για να ανακαλύψουν την πηγή της εκδικητικής μανίας του Θεού Σφαγέα και να τον σταματήσουν προτού είναι αργά.

 

Παίζουν: Νάταλι Πόρτμαν, Κρίστιαν Μπέιλ, Κρις Χέιμσγουρθ, Μπράντλεϊ Κούπερ κ.ά.

Διάρκεια προβολών: 25 – 28 Ιουλίου, ώρα έναρξης: 21:15. Γενική είσοδος: 5€.

Με τιμή, Γραφείο Πολιτισμού & Τουρισμού Δήμου Η.Π. Νάουσας

Best regards, Municipality of Ηeroic Town of Naoussa / Department of Culture & Tourism

Προηγούμενο άρθροΠρωινό ωράριο λειτουργίας στα ΚΕΠ Αλεξάνδρειας και Πλατέος έως το τέλος Αυγούστου
Επόμενο άρθροΗμερήσια Κίνηση συνεργείων Προγράμματος Καταπολέμησης Κουνουπιών στο Δήμο Αλεξάνδρειας έως και την Παρασκευή, 29 Ιουλίου