Συνάντηση υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέργιου Καλόγηρου με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης με θέμα την ασφάλεια

Την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέργιος Καλόγηρος, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Θεόδωρο Τσαϊρίδη και το Διοικητικό Συμβούλιο.

stergios kalogirou1

Ο Σ. Καλόγηρος ενημερώθηκε για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του καθήκοντός.  Ο υποψήφιος δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε για την ενδελεχή ενημέρωση,  τόνισε ότι πιστεύει ακράδαντα ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα ο Δήμος Θεσσαλονίκης μπορεί να δώσει λύσεις αναβαθμίζοντας τη δημοτική αστυνομία και ενισχύοντας τα Αστυνομικά Τμήματα με υλικοτεχνικό υλικό.
«Δεν είναι δυνατόν μοναδική εργασία της δημοτικής αστυνομίας να είναι η βεβαίωση παράνομης στάθμευσης, ενώ μπορεί να συμβάλλει στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στους ελέγχους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος», επεσήμανε ο Στέργιος Καλόγηρος.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Στέργιος Καλόγηρος σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους είπε τα εξής: «Διαχρονικά στέκομαι στο πλευρό των γυναικών και ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας. Τους ευχαριστώ θερμά που με πραγματική αυταπάρνηση επιτελούν το έργο τους για να είμαστε όλοι εμείς ασφαλείς. Ως δημοσιογράφος έχω κάνει δεκάδες εκπομπές για τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί. Έτσι, ήταν απολύτως φυσιολογικό να ξεκινήσω τις επισκέψεις και τις συναντήσεις με φορείς της Θεσσαλονίκης από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης. Για κάθε πρόβλημα, υπάρχει η λύση, αρκεί να τολμάς να την εφαρμόσεις. Εμείς τολμούμε».

Προηγούμενο άρθροΙωάννης Βαλερής: «Οι αυτοδιοικητικές εκλογές πρέπει να είναι ανεξάρτητες, χωρίς κομματικές στηρίξεις»
Επόμενο άρθροΔιακοπή νερού αύριο στην Μελίκη και περιοχή Γεράκη