Συνάντηση του Βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Σ. Κουπελόγλου, με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στ. Αγγελούδη

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, είχε το απόγευμα της Παρασκευής (23-02-2024) ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Συμεών Κουπελόγλου.

Η κατ’ ιδίαν συνάντηση πραγματοποιήθηκε, σε πολύ καλό κλίμα, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης ενώ στο επίκεντρο βρέθηκαν όλα τα σοβαρά θέματα της πόλης. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα ζητήματα της καθημερινότητας ενώ τονίστηκε η επιτακτική ανάγκη εύρεσης λύσεων για την αντιμετώπισή τους, με στόχο να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής των πολιτών.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν οι επιπτώσεις των εργασιών του Flyover, το πρόβλημα της έλλειψης χώρων φορτοεκφορτώσεων -ιδίως στο κέντρο- αλλά και οι ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλονίκης.

Ο Συμεών Κουπελόγλου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να είναι πάντοτε αρωγός σε κάθε προσπάθεια του δήμου που συμβάλλει στην ανάπτυξη και την πρόοδο της Θεσσαλονίκης ενώ από την πλευρά του, ο Στέλιος Αγγελούδης τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη και τον διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι στη διάθεσή του για συνεργασία με στόχο τη συμβολή του στην επίλυση καίριων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη.

Προηγούμενο άρθροΕιδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για τη λογοδοσία της περιφερειακής αρχής
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο