Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη με τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα

Συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομίας κ. Χρήστο Σταϊκούρα είχε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, Παναγιώτης Γκυρίνης.

Ο Δήμαρχος έθεσε στον Υπουργό, θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου που προΐσταται, όσο και θέματα που χρήζουν την λήψη αποφάσεων της Κυβέρνησης, όπως για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε σχετικά με τη καθίζηση της γέφυρας Καρασοπούλι στη Κοινότητα Προδρόμου στα όρια του Δήμου Αλεξάνδρειας όπου θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα η κατασκευή νέας γέφυρας για την εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου και στην υποστελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου με αποτέλεσμα την δημιουργία προβλημάτων στην επίλυση αιτημάτων των πολιτών.

Σταϊκούρας 1 Σταϊκούρας 3

Ο Υπουργός αφού άκουσε το Δήμαρχο και τους υπόλοιπους παρευρισκομένους, τόνισε ότι όλα τα θέματα που τέθηκαν είναι σημαντικά και παραμένουν ανοιχτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας με την τοπική αυτοδιοίκηση, για την έμπρακτη στήριξη της τοπικής κοινωνίας με όλα τα διαθέσιμα μέσα, ώστε να αντιμετωπιστούν αποφασιστικά όλα τα προβλήματα.

Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

Προηγούμενο άρθροΕΞΑΡΤΑΤΑΙ: μία ιστορία ζωής δίπλα στην εξάρτηση – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
Επόμενο άρθροΕργασίες τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας επί της Ε.Ο. 2 Θεσσαλονίκης – Καβάλας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας