Συνάντηση Κουπελόγλου – Μπουλούμπαση: “Σημαντική η ενίσχυση της εμφανούς αστυνόμευσης στη Θεσσαλονίκη”

Συνάντηση με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο, κ. Χρήστο Μπουλούμπαση, είχε το πρωί της Δευτέρας (26-02-24), στο Αστυνομικό Μέγαρο, ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, κ. Συμεών Κουπελόγλου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο μείζον ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών καθώς και στην ενίσχυση της εμφανούς και αποτελεσματικής αστυνόμευσης στη Θεσσαλονίκη ενώ και οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν για εποικοδομητική συνεργασία, προς όφελος των πολιτών.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Κουπελόγλου: “Κατά την ιδιαίτερα τιμητική μου συνάντηση με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο, Χρήστο Μπουλούμπαση, δήλωσα πρόθυμος να συνεχίσω να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το σημαντικό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας”.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη ΓΑΔΘ, ο κ. Κουπελόγλου είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς αστυνομικούς που του μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Ο ίδιος δεσμεύτηκε να εξακολουθήσει να είναι κοινωνός των ζητημάτων τους και να συνδράμει στην εξεύρεση ουσιαστικών λύσεων.

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση Γραφείου Τύπου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ