Συνάντηση Διαμαντή Γκολιδάκη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο

Διαμαντής Γκολιδάκης: «Γκάζι για τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και αναβαθμίζουν την πολιτική ζωή»

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο

Συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο είχε ο βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης και ειδικός καρδιολόγος Διαμαντής Γκολιδάκης. Η συνάντηση των δύο έγινε στο Υπουργείο Εσωτερικών και κύλησε σε πολύ καλό κλίμα.

Στο τετ-α-τετ συζητήθηκαν τα τρέχοντα και διαχρονικά θέματα της Αυτοδιοίκησης, όπως είναι η στελέχωση των υπηρεσιών των Δήμων και των Περιφερειών, η στήριξη των Δήμων σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και η ανακατανομή των ΚΑΠ, αλλά και για τη νέα σελίδα που πρέπει να γυρίσει η αυτοδιοίκηση στον τόπο μας.

Επίσης, οι δύο άνδρες συζήτησαν για μια σειρά από σημαντικές και μεγάλες μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως για το πρώτο νομοσχέδιο που έφερε προς ψήφιση και αφορούσε την ψήφο των αποδήμων, το οποίο υπερψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία από τη Βουλή τον Ιούλιο. Και οι δύο συμφώνησαν για την ανάγκη η χώρα να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς προς τα εμπρός, υλοποιώντας τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος μας και οι οποίες καθυστερούν εδώ και χρόνια.

Σε δήλωσή του ο κ. Γκολιδάκης αφού απένειμε τα εύσημα στον κ. Λιβάνιο γιατί είναι ένας πολιτικός που δίνει λύσεις, σημείωσε: «Προχωράμε μπροστά με τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται ο τόπος μας. Στη δικαιοσύνη, κόντρα στη φοροδιαφυγή και τώρα με την καθιέρωση της επιστολικής ψήφου. Έτσι, μετά την περαιτέρω διευκόλυνση της ψήφου των αποδήμων το 2019 και ύστερα από την άρση πρακτικά κάθε εμποδίου γι’ αυτήν τον περασμένο Ιούνιο, σήμερα με την επιστολική ψήφο κάνουμε μία πολύ γενναία θεσμική μεταρρύθμιση που ουσιαστικά διευρύνει το σώμα των πολιτών που συμμετέχουν στις εκλογές. Είναι η δική μας ισχυρή απάντηση στην αποχή και στην αδράνεια των πολιτών. Και είναι μία ιστορική τομή εκσυγχρονισμού και διεύρυνσης της δημοκρατικής διαδικασίας στη χώρα μας.
Μαζί με τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών τολμάμε και μεγάλες αλλαγές που αναβαθμίζουν την πολιτική ζωή», σημείωσε ο κ. Γκολιδάκης.

Προηγούμενο άρθροΣωματείο ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας: Κινητοποιήσεις κατά την ιδιωτικοποίηση του νερού
Επόμενο άρθροΆννα-Μισέλ Ασημακοπούλου | Νοέμβριος στο Ευρωκοινοβούλιο