Συνάντηση Διαμαντή Γκολιδάκη με την επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου θεσσαλονίκης Μαρία Αντωνίου

Μια εποικοδομητική και ουσιώδη συνάντηση είχε ο πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης και ειδικός καρδιολόγος Διαμαντής Γκολιδάκης με την επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου.

Ενόψει της επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και της έναρξης της φετινής Δ.Ε.Θ. ο κ. Γκολιδάκης συζήτησε με την κ. Αντωνίου για όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη και αντάλλαξαν απόψεις.

Στο επίκεντρο της συνομιλίας τους βρέθηκαν όλα τα μεγάλα project, οι προοπτικές που δημιουργούνται, αλλά και πως συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας του κατοίκου της πόλης, όπως το Μετρό, η ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου, η ενίσχυση του ΟΑΣΘ, το flyover, η διασύνδεση του Λιμανιού με τον ΠΑΘΕ και το σιδηρόδρομο, το Thessintec και άλλα.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Γκολιδάκης σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι η Κυβέρνηση κάνει έργα τα οποία υλοποιούνται γρήγορα και με αποφασιστικότητα, παρά τις αντιξοότητες που έφερε η πανδημία, προκριμένου να αλλάξει πρόσωπο η Θεσσαλονίκη και να πρωταγωνιστήσει, όπως της αξίζει.

Ο Δ. Γκολιδάκης σημείωσε πως η ομαδική δουλειά, η στενή συνεργασία και οι ιδέες ανανέωσης είναι αυτό που χρειάζεται σήμερα η Θεσσαλονίκη.

Ο Διαμαντής Γκολιδάκης και η Μαρία Αντωνίου ανανέωσαν το ραντεβού τους για το άμεσο μέλλον.

 

Προηγούμενο άρθροΥγεία: Έως τρεις καφέδες την ημέρα μειώνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού και καρδιαγγειακού θανάτου, σύμφωνα με νέα μελέτη
Επόμενο άρθροΣυγχαρητήριο μήνυμα του διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ημαθίας