Συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχείου Νάουσας για την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας

Συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχείου Νάουσας για την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας

 

Ο  Δήμος Νάουσας συμμετέχει στις δράσεις  ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της Ελληνικής Εταιρίας για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας, με την υποστήριξη και της ΚΕΔΕ.

Συμβάλλοντας στη μετάδοση του μηνύματος ότι οι άνθρωποι με Πολλαπλή Σκλήρυνση δεν είναι μόνοι τους ο Δήμος Νάουσας θα φωταγωγήσει, την Τρίτη 30 Μαΐου, σε πορτοκαλί χρώμα το Δημαρχείο της πόλης, για να αναδείξει τον σπουδαίο και καθημερινό αγώνα των ανθρώπων που παλεύουν με αυτή την χρόνια νόσο.

Επισημαίνεται ότι η 30η Μαΐου έχει ορισθεί ως Παγκόσμια Ημέρα για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας, μιας νόσου που προσβάλλει το κεντρικό νευρικό σύστημα και η  Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας έχει μετατρέψει τον μήνα Μάιο, σε μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η φωταγώγηση δημόσιων κτιρίων ή επιλεγμένων μνημείων, με πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν οι δήμοι της χώρας.

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση για την καταχώρηση των ανελκυστήρων που βρίσκονται σε ακίνητα εντός των ορίων του Δήμου Αλεξάνδρειας
Επόμενο άρθρο1ο Νηπιαγωγείο Μελικης: Ένα πάρτι πριν κλείσουν τα σχολεία θα κάνει το 1ο Νηπιαγωγείο Μελίκης όπου και θα κληρωθούν σημαντικά δώρα με ετήσιες υποτροφίες