Συμμετοχή του “Εν Σώματι Υγιεί” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ 2023

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ 2023: Συμμετοχή του Λούκας από το “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας

 

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ 2023, θα συμμετέχει ο Ναουσαίος τοξοβόλος του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας Λούκας Γιώργος. Το φετινό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Προπονητήριο Τοξοβολίας “Ευαγγελία Ψαρά” που βρίσκεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου Αθηνών. Το πρωτάθλημα διοργανώνεται από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ την Κυριακή 28 Μαΐου 2023.

Ο Λούκας συμμετέχει στην Κατηγορία Open με Τόξο τύπου Recurve και καλείται να υπερασπιστεί τα χάλκινα μετάλλια που κέρδισε στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2021 και 2022 και να κάνει το κάτι παραπάνω. Η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα είναι κοινή με την αποστολή για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που θα διεξαχθεί τις ίδιες μέρες στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο. Συνοδός/Αρχηγός αποστολής έχει οριστεί ο Τεχνικός Διευθυντής του “Εν Σώματι Υγιεί” κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος.

ΛΟΥΚΑΣ 2

Προηγούμενο άρθροΔηλώσεις ζημίας στους Ανταποκριτές ΕΛΓΑ Δ/ΤΚ Νησίου και Κορυφής, από το ζημιογόνο αίτιο χαλάζι της 17ης Μαΐου (έως την 1η Ιουνίου)
Επόμενο άρθροΟλυμπία Αποστόλου: Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έκανε το πρώτο βήμα!