ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗΣ ΠΛΑΤΥ: Όχι στο κλείσιμο της ζάχαρης

Δείτε το βίντεο:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗΣ ΠΛΑΤΥ

zaxari

Βρισκόμαστε , στην δυσάρεστη θέση σήμερα , να σας ενημερώνουμε για το τελευταίο στάδιο ενός παιχνιδιού που ξεκίνησ…ε με τις επιλογές του μνημονίου , και όσων στηρίζουν αυτό με στόχο τον τερματισμό της τευτλοκαλλιέργιας και της παραγωγής ζάχαρης στην Ελλάδα.

Ο χαρακτήρας της εταιρείας και η συμβολή της στο εθνικό συμφέρον, δεν αναδείχθηκε πότε από την λειτουργία της .

Η απαξίωση της εταιρείας ξεκινά:

Με την απόσυρση ποσοστώσεων ζάχαρης, κλείσιμο δυο εργοστασίων, αναστολή λειτουργίας δυο εργοστασίων, υποθήκευση οικοπέδων, κτηρίων, μηχανολογικού εξοπλισμού, μείωση εισοδημάτων τευτλοπαραγωγών, ΟΛΑ στο βωμό της ύφεσης και της λιτότητας , στις επιλογές του μνημονίου, χωρίς να πειραχτούν ποτέ τα συμφέροντα των Τραπεζών [σήμερα ΠΕΙΡΑΙΩΣ].

Ας μας εξηγήσει κάποιος πολιτικός, το μονόδρομο της εξόδου της Ελλάδας από την οικονομική κρίση χρησιμοποιώντας την ΑΝΑΠΤΥΞΗ που τρέχει και έρχεται, και πως παντρεύεται αυτή με τις εκατοντάδες χιλιάδες, ανέργων, τώρα και με το κλείσιμο μιας αγροτικής βιομηχανικής μονάδας του πρωτογενούς τομέα.

Σήμερα το Δ.Σ. , της Ε.Β.Ζ. , με τους γνωστούς τρόπους του παρελθόντος, διοχετεύοντας ψευδής ειδήσεις στον τύπο, αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη, εν όψη εκλογών και το οργανωμένο τόσο καιρό κλείσιμο της Ε.Β.Ζ. , προσπαθείτε να περάσει κρυφά και σιωπηρά .

Οι αγρότες τευτλοκαλλιεργητές, ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ για την παράγωγη σε τεύτλα του 2014 που έχουν παραδώσει στην βιομηχανία, με τις Τράπεζες να τους κυνηγούν χωρίς λύσεις, χωρίς προοπτική για το αύριο .

Από την Θεσσαλία, έως τον Έβρο, χιλιάδες επαγγελματίες , αγρότες , εργαζόμενοι, που ζουν και αναπνέουν γύρω από τα εργοστάσια της Βιομηχανίας, τώρα μένουν χωρίς οξυγόνο.

“Σίγουρος θάνατος” .

Η Διοίκηση κρύβεται, με σαφείς εντολές από την κυβέρνηση αρνούμενη να αποφασίσει για οτιδήποτε.

Επιχειρησιακό πλάνο ; προγραμματισμός ; άγνωστες λέξεις. Σπασμωδικές κινήσεις μόνο για μην αναλάβει τις τεράστιες ευθύνες που έχει .

Υλοποιώντας την πολιτική της κυβέρνησης για το κλείσιμο την Ε.Β.Ζ. η Διοίκηση πήγε να δεσμεύσει , για τα συμφέροντα της τράπεζας Πειραιώς και τις τελευταίες ποσότητες ζάχαρης [50.000 τον.], καταλύοντας έτσι κάθε κύκλο εργασιών της βιομηχανίας , βάζοντας οριστικά την ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ .

Οι εργαζόμενοι, μαζί με τους τευτλοκαλλιεργητές , δεν θα αφήσουν το τελευταίο περιουσιακό στοιχείο , που απέμεινε να γίνει θυσία , στην εσκεμμένη ανικανότητα τους .

Θα διαφυλάξουμε το αύριο της εταιρείας , στηρίζοντας την τευτλοκαλλιέργεια, απαιτώντας την άμεση αναγγελία της, για το 2015.

Ζητούμε την άμεση δέσμευση και το ΒΕΤΟ των Αρχηγών των κομμάτων , για να μην ολοκληρωθεί το έγκλημα .

Ας είναι Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης , η εταιρεία από όπου θα ξεκινήσει η πραγματική ΑΝΑΠΤΥΞΗ για την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ .

 

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση κοπής πίτας των μελών του ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας – Τετάρτη 21 Ιανουαρίου
Επόμενο άρθροΜπάσκετ ΓΑΣ Αλεξάνδρεια-παιδικό: «Στην τελική φάση οι παίδες!»