Σύλλογος Λεχοβιτών Αλεξάνδρειας και περιχώρων

Ο Σύλλογος Λεχοβιτών Αλεξάνδρειας και περιχώρων θεωρεί υποχρέωσή του να εκφράσει τις ευχαριστίες του:

 

  1. Στο Δήμο Αλεξάνδρειας, για την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, για την πραγματοποίηση της Ομιλίας του Συλλόγου μας την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 και την εγκατάσταση μικροφωνικής συσκευής και μηχανήματος προβολής εικόνας και ήχου.
  2. Στον κ. Φίτζιο Παναγιώτη, τον εξαίρετο ιστορικό, που με την ομιλία του μας παρουσίασε μια ολοκληρωμένη μελέτη για το Μακεδονικό Αγώνα στη Δυτική Μακεδονία τα δύσκολα χρόνια της οσμανικής σκλαβιάς και της Βουλγαρικής επιδρομής με τους αδίστακτους κομιτατζήδες.
  3. Στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας που κάλυψαν την εκδήλωση και παρουσίασαν στις φιλόξενες σελίδες τους την εκδήλωση αυτή.
  4. Στα μέλη του Συλλόγου Λεχοβιτών και στους φίλους του Συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Η πρώτη μας αυτή ομιλία αποτελεί για μας το εφαλτήριο να προβούμε σε διοργάνωση και άλλων παρόμοιων εκδηλώσεων, που αποτελούν καταστατική μας υποχρέωση και βοηθούν τα μέλη μας και όλους τους κατοίκους της πόλης μας, να γνωρίσουν γεγονότα και ιστορικά στοιχεία σχετικά με τη δράση των Λεχοβιτών και άλλων σπουδαίων ανθρώπων στα παρελθόντα έτη.

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π. ΤΟΠΑΛΗΣ                ΒΑΣ. Χ. ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ

Προηγούμενο άρθροΤρία προγράμματα κατάρτισης 120 ωρών το καθένα για 60 ωφελούμενους ανέργους θα υλοποιήσει η Αναπτυξιακή Ημαθίας
Επόμενο άρθροΛάζαρος Λαζάρου – Παρουσίαση βιβλίου