Σύλλογος Καππαδοκών Πλατέος: Αγιασμός για την έναρξη της φετινής χορευτικής χρονιάς. (Βίντεο-φωτό)

Με τον καθιερωμένο αγιασμό από τον εφημέριο πατέρα Χρήστο Μιχαηλίδη και τις ευχές του για υγεία και επιτυχία στο πολιτιστικό έργο του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε και επισήμως, το απόγευμα του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου 2019, η έναρξη της φετινής χορευτικής χρονιάς για τα μέλη και τους χορευτές του.

Ρεπορτάζ: Γιώργης Λεωνίδας Γκιώνης

Βασικός στόχος και φέτος αποτελεί η διάσωση και η διάδοση της φαρασιώτικης παράδοσης όπως υποστήριξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καππαδοκών Πλατέος «Ο ΒΑΡΑΣΟΣ» κ. Χρήστος Γεωργιάδης. Επιπλέον, στόχος του Συλλόγου είναι διατηρώντας την ενότητά του και αυξάνοντας την δυναμική του να επιτύχει την προσφορά αξιόλογου πολιτιστικού έργου στους κατοίκους της περιοχής. Κλείνοντας ο πρόεδρος του Συλλόγου παρουσίασε την νέα χοροδιδάσκαλο Ζωή Λεωνίδα που θα αναλάβει να διδάξει χορούς από τα Φάρασα και τον Θανάση Κάππα χοροδιδάσκαλο από τα Γιαννιτσά που θα διδάσκει χορούς από τα υπόλοιπα μέρη της Ελλάδος. Στη συνέχεια έγινε η κλήρωση για τα δώρα που παρείχαν στο Συλλόγου Καππαδοκών διάφοροι χορηγοί του συλλόγου.

 Τέλος προσφέρθηκε μπουφές με λαχταριστά εδέσματα και αναψυκτικά σε όλους τους παρευρισκόμενους, τον οποίο ετοίμασαν οι κυρίες του Συλλόγου. Ο emvolos.gr εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά!!!

Δείτε το Βίντεο:

Φωτογραφίες:

KAPPAD AGIASM 1 KAPPAD AGIASM 2 KAPPAD AGIASM 3 KAPPAD AGIASM 4 KAPPAD AGIASM 5 KAPPAD AGIASM 6 KAPPAD AGIASM 7 KAPPAD AGIASM 8 KAPPAD AGIASM 9 KAPPAD AGIASM 10 KAPPAD AGIASM 11 KAPPAD AGIASM 12 KAPPAD AGIASM 13 KAPPAD AGIASM 14 KAPPAD AGIASM 15 KAPPAD AGIASM 16 KAPPAD AGIASM 17 KAPPAD AGIASM 18 KAPPAD AGIASM 19 KAPPAD AGIASM 20 KAPPAD AGIASM 21 KAPPAD AGIASM 22 KAPPAD AGIASM 23 KAPPAD AGIASM 24 KAPPAD AGIASM 25 KAPPAD AGIASM 26

Προηγούμενο άρθροΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας: Πραγματοποίηση Διάλεξης την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου
Επόμενο άρθροΑ ΕΠΣ Ημαθίας (5η αγ.): Αποτελέσματα – Βαθμολογία – Επόμενη αγωνιστική