Σύλλογος ΑΣΤΗΡ Αγκαθιάς: Τα ρούχα μας best of στο ιταλικό Vogue!

Ο Π.Μ.Σ. Νέων Αγκαθιάς Ο ΑΣΤΗΡ πραγματοποίησε φωτογράφιση και κατάφερε να μπει στα Best of του περιοδικού της ιταλικής Vogue!

Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μουλαρτζή Χρυσούλα  ταξίδεψε το Ρουμλούκι στην Ιταλία μέσα από τον φακό του εξαίρετου φωτογράφου κ. Παππά .

Τα ρούχα μας στην Vogue! 

Τον ενθουσιασμό και την ικανοποίησή του για την διεθνή διάκριση της παραδοσιακής Ρουμλουκιώτικης φορεσιάς με αρωγό τον Σύλλογο ΑΣΤΗΡ Αγκαθιάς, εξέφρασε και ο ίδιος ο καλλιτέχνης φωτογράφος Μίλτος Παππάς με αφιέρωση στην προσωπική του ιστοσελίδα:

Tα ρούχα σας στη Vogue!
Οι φορεσιές Ρουμλούκι, Μακεδονικός κάμπος στα BEST OF

Θερμές ευχαριστίες στη πρόεδρο του συλλόγου Νέων Αγκαθιάς Ο ΑΣΤΗΡ Xrysoula Moulartzi και σε όλες τις κοπέλες για τη συνεργασία. Η φωτογράφιση έγινε στον κάμπο που βρίσκεται γύρω από την Αγκαθιά Ημαθίας και εικονίζονται μικρό παιδάκι με χαρακτηριστικές τις κοτσίδες, αρραβωνιασμένη κοπέλα με τσεμπέρι στο κεφάλι και Λαζαρίνα με λαζαριότικο κεφαλόδεσμο.

Mitos Project
SPOTLIGHTED on PhotoVOGUE
https://www.vogue.com/photovogue/photographers/297445

Προηγούμενο άρθροΈνωση «Μαζί για το Παιδί»: 89 ευάλωτες οικογένειες έλαβαν ολιστική υποστήριξη το α’ εξάμηνο του 2022. – 122 ενήλικες και 177 παιδιά οι πρώτοι δικαιούχοι
Επόμενο άρθροΝέος αεροψεκασμός το πρωί της Τρίτης, 19 Ιουλίου σε Ορυζώνες και Υγροτοπικά συστήματα του Αρδευτικού Κλειδίου