Συγχαρητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη στους Επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θέλω να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήριά μου σε όλες και όλους που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Οι φετινές επιτυχίες των μαθητών μας, όπως και κάθε χρόνο, δείχνουν το υψηλό μαθησιακό τους επίπεδο.

Με τη σημερινή τους επιτυχία επισφραγίζεται η προσπάθεια πολλών ετών. Εύχομαι οι επιλογές τους να τους δικαιώσουν και μέσα από το δρόμο που επέλεξαν να ακολουθήσουν, να νιώσουν πλήρεις και ευχαριστημένοι.

Επίσης συγχαίρω τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την πολύ σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία των παιδιών, όπως επίσης και τους συνεργάτες μου στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου, που καταφέρνουν να λειτουργούν τα σχολεία μας χωρίς ελλείψεις.

Στους μαθητές που παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να επιτύχουν, θα πρέπει να ξέρουν ότι η προσπάθεια δεν σταματά σε μια πρόσκαιρη αποτυχία και δεν αποτελεί μοναδική ευκαιρία στη ζωή τους. Τα όνειρα και οι στόχοι μπορούν πάντα να πραγματοποιηθούν όταν η θέληση είναι μεγάλη.

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης

Προηγούμενο άρθροΒέροια: 46ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ
Επόμενο άρθροΙνστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας “Αρχιπέλαγος”: Προκλητική & Καταστροφική Αλιεία από Τουρκικές Μηχανότρατες στα Ελληνικά Νερά