Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Αλεξάνδρειας: Θεία Λειτουργία υπέρ Προφήτη Ηλία. Απούσες οι πολιτικές αρχές.. – βίντεο – φωτο

Ολοκλήρωση των πανηγυρικών εκδηλώσεων υπέρ του Προφήτη Ηλία σήμερα, ανήμερα της εορτής, με τέλεση Θείας Λειτουργίας στην ομώνυμη εκκλησία του Στρατιωτικού Αεροδρομίου Αλεξάνδρειας.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Τον εορτασμό τίμησαν με την παρουσία τους ο Υποδιοικητής 1ης Μεραρχίας Πεζικού Ταξίαρχος Πάρις Καπραβέλος, ο Διοικητής ΚΕΑΣ Ταξίαρχος Ευστράτιος Γαϊτανίδης, ο Διοικητής ΣΑΣ Συνταγματάρχης(ΑΣ) Νικόλαος Μπινιατίδης και ο Διοικητής 3ου ΤΕΑΣ Αντισυνταγματάρχης (ΑΣ) Ιωάννης Σιδερής. Παραβρέθηκαν στελέχη (αξιωματικοί-υπαξιωματικοί-οπλίτες) των ΚΕΑΣ, ΣΑΣ, 3ου ΤΕΑΣ και κόσμος της γύρω περιοχής. Ακολούθησε δεξίωση στον υπαίθριο χώρο του Στρατοπέδου “Μακεδονομάχου Πρόιου”.

Αλγεινή εντύπωση όμως προκάλεσε η χαρακτηριστική απουσία εκπροσώπων των τοπικών πολιτικών αρχών, από όλο το εορταστικό διήμερο. Φαινόμενο που έγινε ιδιαίτερα αισθητό, επιφέροντας εντέλει αρκετά αρνητικά σχόλια.

Γιατί κύριοι τοπικοί άρχοντες; Μήπως επειδή ο θαυματουργός Προφήτης Ηλίας, Προστάτης των ιπταμένων και πολλών ορθόδοξων χριστιανών είχε την ..”ατυχία” να εορτάζει μετά τις εκλογές;

Δείτε το βίντεο:

Φωτο: