Στην Τσεχία ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ως Επικεφαλής διακομματικής Επιτροπής της Βουλής

Επίσημη επίσκεψη στο Τσεχικό Κοινοβούλιο ως επικεφαλής διακομματικής Αντιπροσωπείας της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής των Ελλήνων, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ και Πρόεδρος της σχετικής Επιτροπής κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, κατόπιν πρόσκλησης  της τσεχικής πλευράς.

Ιδιαίτερα γόνιμες υπήρξαν οι συναντήσεις με την Επιτροπή Ασφαλείας, την κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας Τσεχίας-Ελλάδας και την Υποεπιτροπή για την Μετανάστευση και την Πολιτική Ασύλου, στις οποίες και συζητήθηκε μία γκάμα θεμάτων, που αφορούν στο νέο Ευρωπαϊκό Σύμφωνο Μετανάστευσης αλλά και στην ανάδειξη των νέων αμοιβαία επωφελών επενδυτικών ευκαιριών σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, όπως ο στρατιωτικός εξοπλισμός, τα φαρμακευτικά προϊόντα, η ανακύκλωση, η συμβατική και ανανεώσιμη ενέργεια, οι Τηλεπικοινωνίες και ο τουρισμός.

Κοινή ήταν η πεποίθηση ότι το θετικό κλίμα των συναντήσεων αποτελεί ένα ακόμη βήμα περαιτέρω ανάπτυξης των ήδη εξαιρετικών διμερών σχέσεων Ελλάδας και Τσεχίας, οι οποίες έχουν αφετηρία τους παραδοσιακούς δεσμούς των δύο χωρών αλλά και τις κοινές αντιλήψεις τους για την ασφάλεια και ευημερία των δύο λαών μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Τσαβδαρίδης9 Τσαβδαρίδης3 Τσαβδαρίδης 1

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα 12 Απριλίου – Σημαντικά γεγονότα