Στέργιος Καλόγηρος : καθαρισμός ρεμάτων, περιπολίες Δημοτικής Αστυνομίας & δίκτυο εθελοντών όχι μόνο το καλοκαίρι για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ : ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΡΕΜΑΤΩΝ, ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ.

Τακτικές περιπολίες και της Δημοτικής Αστυνομίας όχι μόνο στην περιοχή του Σέιχ Σου αλλά και σε άλση και ρέματα της πόλης όχι μόνο τη θερινή περίοδο,  προτείνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέργιος Καλόγηρος.

«Δεν είναι μόνο η θερινή περίοδος που απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή στους χώρους με βλάστηση και ξερά χόρτα. Τα ρέματα και τα άλση γίνονται συχνά σημεία ανεξέλεγκτης ρίψης μπαζών και σκουπιδιών. Ο τακτικός καθαρισμός τους είναι απαραίτητος» εξηγεί ο κ. Καλόγηρος.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι « πρέπει να ενισχυθεί και να αναπτυχθεί το δίκτυο εθελοντών του Δήμου Θεσσαλονίκης. Με συχνές συναντήσεις, εκπαίδευση αλλά και κίνητρα που θα δοθούν ,οι εθελοντές και ειδικά οι νέοι και οι νέες μπορούν να συμβάλλουν αποφασιστικά στη λειτουργία του Δήμου αναπτύσσοντας πολλές δράσεις όπως εθελοντικό καθαρισμό υπαίθριων χώρων, να δημιουργήσουν ομάδες στήριξης ατόμων 3ης   ηλικίας που μένουν μόνα τους και να συμβάλλουν σε πολλές ακόμη πρωτοβουλίες που σκοπεύουμε να διοργανώσουμε».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέργιος Καλόγηρος συνεχίζει το πυκνό πρόγραμμα των επαφών του με φορείς της πόλης.

Προηγούμενο άρθροΗ Ακαδημία Αθηνών εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για την εκδημία της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη.
Επόμενο άρθροΈκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξάνδρειας σήμερα Πέμπτη, 27 Ιουλίου