Σταυρός Ημαθίας: Ευχαριστήρια επιστολή Γενικού Αρχηγού ΑΟΑ Θύελλα Σταυρού.

Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση

Μετά το τέλος των υποχρεώσεων της ΑΟΑ Θύελλας Σταυρού, και την παραίτησή μου από το Δ.Σ., θα ήθελα να κάνω έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, να ευχαριστήσω όλους όσους μας στήριξαν, με όποιο τρόπο μπορούσε ο καθένας, και μας βοήθησαν να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς ως νέο Δ.Σ.

Ο κ. Γεώργιος Παπάς

Ο πρωταρχικός στόχος ήταν να καταφέρει η ομάδα να κάνει ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ. Πράγμα και το οποίο έγινε αφού η ομάδα κατάφερε να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στον όμιλό της παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες στις οποίες προσπαθήσαμε να κάνουμε όλα τα παραπάνω ήταν κάτι περισσότερο από αντίξοες, κυρίως λόγω έλλειψης στήριξης της ομάδας , σε όλα τα επίπεδα, αλλά και λόγω εσωτερικής αντιπολίτευσης.

Αν ο απολογισμός της περσινής χρονιάς είναι θετικός ή αρνητικός αυτό μένει να το αξιολογήσει ο καθένας ξεχωριστά και να κάνει κριτική και αυτοκριτική.

Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω θερμά, τον πρώην Πρόεδρο της Θύελλας κ. Μπακάλη Δημήτριο, για την ευκαιρία που μου έδωσε να ασχοληθώ με κάτι που αγαπώ τόσο πολύ, τον προπονητή μας κ. Χατζηαθανασίου Ιωάννη, για την εξαιρετική συνεργασία μας, καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για την ψυχή και το ήθος τους, εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου, και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια σε κάθε νέο τους βήμα.

Παπάς Γεώργιος.