Στ. Κασσελάκης: Αγωνιζόμαστε για να τιμήσουμε τους αγώνες αυτούς που μας δίνουν την ελευθερία

 «Aυτή η γιορτή, η γιορτή της Επανάστασης, μας θυμίζει ακριβώς για ποιο λόγο αγωνιζόμαστε όλοι εμείς που είμαστε στον δημόσιο βίο. Αγωνιζόμαστε για να τιμήσουμε τους αγώνες αυτούς που μας δίνουν την ελευθερία» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σε ομιλία που απηύθυνε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Της Αγίας Τριάδας στη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται για τους ετήσιους εορτασμούς για την επέτειο της 25ης Μαρτίου της ομογένειας. 

Ο Στ. Κασσελάκης υποσχέθηκε ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση θα σταθεί στο πλευρό» της ομογένειας για νιώθουν «ισότιμοι Έλληνες». Όπως είπε, « το Κυπριακό είναι στην καρδιά του Ελληνισμού», τονίζοντας ότι «ξεκάθαρη θέση» του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι «το Κυπριακό πρέπει να είναι βασικός πυλώνας των ελληνοτουρκικών και των ευρωτουρκικών σχέσεων».

 «Μπορεί να γιορτάζουμε σήμερα τα πρώτα βήματα που έδωσαν ειρήνη, αγάπη και υπερηφάνεια στην Ελλάδα μας, αλλά συγχρόνως μαίνεται και μια ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή, με αμάχους οι οποίοι χάνουν τη ζωή τους, χωρίς κανένα τέλος στον ορίζοντα» σημείωσε, τέλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ο οποίος στη συνέχεια ευχήθηκε ειρήνη στον κόσμο, ειρήνη στη Μέση Ανατολή και άμεση κατάπαυση του πυρός.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΗ ατομική ευθύνη και οι «προοδευτικοί» – Γράφει ο Μιχάλης Δεμερτζής
Επόμενο άρθροΑμερικανός ΥΠΕΞ Μπλίνκεν : Η Ουάσινγκτον δεν επιθυμεί «κλιμάκωση» με το Ιράν αλλά θα συνεχίσει να υπερασπίζεται το Ισραήλ